Какво става с jump.bg

alabam4eto

Active Member
Здравейте,
В момента всички сайтове, които имам хоствани на jump.bg не се зареждат. Самия сайт jump.bg също, не съм получавал съобщения за профилактика и подобен срив много ме тревожи. И най-вече, че собственият им сайт не се зарежда, т.е. няма да е профилактика на отделен сървър .... някаква идея да има някой какво се случва ?
 
От: Какво става с jump.bg

Много са точни, явно някакъв неочакван проблем не по тяхна вина, дано се разреши в най-скоро време.
 
От: Какво става с jump.bg

Здравейте,

Точно и ясно - нямаме дата за профилактика, нито е имало планувана такава на този етап. Разбира се ако има, всички вие ще бъдете информирани по каналния ред.

Причината да бъдем около 2 часа извън строя е изгорял главен рутер, който разбира се е сменен веднага щом засякохме проблема. Надявам се да не сме ви причинили много неудобства и ако някой има нещо, което мога да направя за него, нека ми пише.

Поздрави и усмихнат уикенд от мен и целия екип на Jump.bg. :)
 
От: Какво става с jump.bg

и ако някой има нещо, което мога да направя за него, нека ми пише.

Поздрави и усмихнат уикенд от мен и целия екип на Jump.bg. :)

Аз! Да ми увеличиш трафика :D

saturday joking
 
От: Какво става с jump.bg

Е добре е, че сте отстранили. Първо си помислих, че е нещо нагласено т.е. вечерта (или по скоро ранно сутринта) когато всички спят и тогава сте решили да правите нещо за да не влияе на трафика. Но и вашата страница като не се зареди леко се притесних. Важното е че всичко е ок вече!

Поздрави момчета
 
От: Какво става с jump.bg

Кой става преди 7 в събота :)

Питаш ли ме какво ми беше, таман се прибрах заспах и смс .... че сайтовете не са онлайн... едва гледам ставам да видя какво е станало :D
 
От: Какво става с jump.bg

Ай ай и аз одеве протръпнах :) Влизам - гледам панда ми вика "нема такъв сайт брато"...Гледам и не вярвам на ушите си, как така нема ма шаврантио!!! Яко рифреш рифреш рифреш неееема..."прецакан си братле" - продължава да ломоти.. Викам си лелелелее забравил съм да подновя домейна... бегом марш в неймчип! Нъцки, ток и жица валиден поне още една година. Па влизам - нема братче - панда ми се зъби :D Ай ай викам си, тия гадове сега баш го налазиха, баш кат тръгнах да го продавам....ША МЕ САБОТИРАТ!!! След малко влизам, ама през гугльо :rolleyes: зарежда на мъка ама рирайта не бачка - сичкото вътрешни линкове уйци...цъкам некъде - рифреш на главната, па къкам - па рифреш (404) па опит - па грешка, опит-грешка - греда! Побеснявам, тия ламери са ли намериха да се ебават, лиги ми течат, очи кат ламя! На мъка се пъхвам през друг браузер, ип, сесия и прочие в админа. Айде с 200 серюрити плъгини, айде нов хтаксес, айде бази, айде бекъпи, галимации... ЗАСПА
Викам си "пак ви бръмнах хакерчета ниедни" :twisted:
След 5 минути "я да видя кат съм сменил всичкото логин, перфикси, микси дали ще бъгва нещо" Влизам - ПАААНДААА "нема такъв сайт брато" лелейй кървясах... Я един бърз пинг: нема никой/нема никой/нема никой/има малко/има леко/па нема/нема/нема....опс - някакво непознато ИП. Втрещих се!
Сещам се за таз тема и захапвам, че може и да има връзка със случващото се. Я един пинг към лошите тогава.... ми познатото нема никой/нема никой/нема никой/има малко/има леко/па нема/нема/нема...
Хех успокоих се :) Щом и "враго" нема, значи всичко е ооокей :rolleyes:

Тааа верно май е по-добре по нощите да се правят калибристики, че как сме се изшашкали покрай протестите, може някой и удар да получи :D
 
От: Какво става с jump.bg

Днеска отново падна на 2-3 пъти .... явно бутат нещо, викам да не вдигам темата на горе, че не е много добра реклама и писах на ЛС на alex.atanasov .
Но да кажа, че от година и нещо съм при тях и досега не е падал. Може да им се прости за 2 дена (все пак техника) Предполагам, че работят хората.
 

Горе