Какво ще ги правим тия сирийци?

От: Какво ще ги правим тия сирийци?

Някой сеща ли се кой е министър председателя, който въпреки огромния натиск отказа на САЩ и ЕС да приемем 50 000 косовски бежанци ?
Някой сеща ли се кой създаде малцинствата, след като ратифицира Рамковата конвенция за защита на малцинствата?

Я кажи, кой предложи малоумната декларация за етническото прочистване?!

И я кажи, кво стана, нещо май не успяха да набедят Асад за химическото оръжие. Гледа ли снимките за това как ислямисти колят като прасета християнки и им източват кръвта?
 
Последно редактирано:
От: Какво ще ги правим тия сирийци?

А някой сеща ли се, че това е документ приет във всяка бяла страна по света ?


Малоумната декларация за етническо прочистване си е признаване на истината.
Тъпия селянин Живков успя да прогони 350 000 български мохамедани за няколко месеца. Как се нарича това според теб ? Сигурно е геройство.



И какво ми говориш за Асад ? Още преди тази война на ръцете му стои кръвта на хиляди избити цивилни. Сега всеки ден неговата армия атакува градове пълни с цивилни с артилерия, танкове и самолети. Голямо геройство няма що.


Има издевателства и ще стават много по-тежки, колкото повече войната продължава.
 
От: Какво ще ги правим тия сирийци?

А ти сещаш ли се, че щом в Норвегия си ебават майките не е задължително ние тук да го правим. Сещаш се, различни условия, различни последствия.

За второто, ще ме светнеш ли кой кого е прогонил? Те сами си тръгнаха, някои от тях въобще не си и тръгнаха. Етническо прочистване е това, което турците правят 1913 г. в Източна Тракия - тръгва армията и доброволците и колят, ебат и грабят наред. Ще ме светнеш ли, Турция признава ли етническото прочистване на Тракия? Ще ме светнеш ли, по какво се различава геноцидът над интелигенцията 44-та с едно етническо прочистване? Ами отнемането на земята? Че БКП до средата на 60-те толерира турски училища, в които се учи на турски. БКП е направила толкова зло на българския народ, че това 89та си бледнее, да не говорим колко предизвикано е било. Що циганина на който си почитател не внесе декларация за зверствана на комунизма срещу българския народ? Що не внесе декларация срещу турския тероризъм, който изби майките с деца на Буново? Щото е циганин безродник, за това.

Колкото до Асад, да сигурно атакува градове пълни с цивилни. Нали там има терористи бе плиткоумник, що не прочетеш кво пишат християните за нещата случващи се в Сирия? Нали уж си фен на консервативна партия (консервативни либерали защитници на гей права), дето уж се има за християнска (християнска партия защитник на хомосексуалисти). Що не прочетеш кво правят бутовниците с християните? И кво стана с доклада на ООН, май се насраха, а? Май ислямистите са обгазили хората и клиповете с жертвите са фалшификация.

Костов и всички политици на прехода са много по-лоши от Асад, защото благодарение на тях стотици хиляди хора умряха в мизерия, а над 2 милиона са бежанците от България.
 
Последно редактирано:
От: Какво ще ги правим тия сирийци?

Абе защо така им с еноси славата на тия норвежци? Глей какво става като ти тръгне приказката и не можеш да му хванеш края...


А за сирийците решението е едно!
До стената! Сириец, Милиционер, Сириец, Милиционер...
 
От: Какво ще ги правим тия сирийци?

@redrum - С няколко изречения постигна нови висоти в простотията си.


Кой кого бил изгонил... Те сами си тръгнаха... Да бе. 350 000 души си оставят цялото имущество, земята и къщите и отиват в Турция ей така спонтанно за 1 месец, при положение, че на границата се стреля на месо и БКП не дава птиче да прехвръкне. Още седят паметниците на убитите.

Избиването на българската интелигенция не е етническо прочистване, понеже интелигенцията не е етнос. Това е геноцид срещу собствения си народ. И циганина дето ти е легнал на сърцето прие "ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН"


Днеска се сещаме как на времето драгалевския циганин се опълчи на САЩ и ЕС и защити интереса на България и не приехме нито един косовски бежанец. Обаче не може да ти се откъсне от сърцето, че омразния Костов е направил това, което никой друг нов български политик не е правил. Не може да ти се откъсне от сърцето едно браво на него. Не Костов яде деца до доказване на противното и дори доказване на противното.

За награда днес Костов е най-големия злодей в България. Ей тва се казва неблагодарен народ.
 
От: Какво ще ги правим тия сирийци?

Истината не ти харесва, нормално. Турците сами си тръгнаха, а тези които не искаха не си тръгнаха. Имаше такива, които си тръгнаха и после се върнаха. Но това не е етническо прочистване. Няма масови убийства, няма принудителни изселвания под стража. Тоя проблем е супер сложен и е възникнал като резултат от сбърканата политика на БКП, която обаче е в пъти по-жестока към българите, отколкото към който и да било друг. Комунистите са безродници, следователно са небългари и извършват геноцид над нацията, като избиват интелигенцията. Ти обаче си толкова промит седераст, че елементарни неща не можеш да проумееш - за политиката на БКП си е отговорна единствено БКП и по никакъв начин днешната държава. Да не говорим за това колко антибългарско е да се признава подобно нещо, при условие, че от отсрещната страна са извършени хиляди пъти по-големи зверства и има мълчание по въпросите. Предателско и антибългарско е да се приемат декларации, заради които можем да бъдем съдени да плащаме, при условие че изселническите организации НИКОГА не са изказвали съжаление за убитите майки с деца на гара Буново например. Или турската държава никога до сега не е признала геноцидът над стотиците хиляди българи от Тракия.

Колкото до Костов, смешно е документчето, което ми показваш. Костов не въведе закон за лустрацията, не извърши декомунизацията и не отвори досиетата. Да не говорим кой продаде Нефтохим на руснаците или пък кой предаде държавата в ръцете на червените олигарси.

Така, че можеш до захласт да мастурбираш пред лика на тъмносиния си водач. Хубаво е обаче, че сте останали една шепа бълхи в държавата и повечето хора не ви се връзват на глупостите.

1238133_3458553880223_877268409_n.jpg
 
От: Какво ще ги правим тия сирийци?

Аха.. Само дето Костов разсекрети досиета, въведе закон за лустрацията и след това Конституционния Съд, пълен с бивши членове на ДС отмени тези 2 закона като неконституционни. Набий си го в тъпата кратуна. А Нефтохим какво те е...е на кой го е продал Костов ? Или ще кажеш, че Костов много обича Русия и за това им го е продал ? Или Американците са му наредили да го продаде на Лукойл не на Шеврон ?
Сигурно масоните са го накарали. Кво казва теорията на конспирацията за тази сделка ?


" кой предаде държавата в ръцете на червените олигарси" - кой да го предаде бе ? Че те са си там от 46та година. До един са синове и дъщери на хора от ръководството на БКП. Костов ли да им даде тва, дето баща им е управлявал 30 години ? Ти тъп ли си на тъп ли се правиш ?




Управлението на БКП си беше престъпен режим и заслужава всички възможни наказания. Жертвите му заслужават компенсация. Както убитите и мъчените в концлагерите, така и прогонените, окрадените и тн...


Как ще искаме Турция да плати компенсация на изселените тракийски българи, като ние си траем всячески за "Голямата екскурзия".

Не става така.


Изселването на българските турци е финала на 20 годишна политика на т.н. "Възродителен процес". Това е етническо прочистване по дефиниция. Колкото и да го въртиш и сучеш това си е така и нищо не може да го промени.
 
От: Какво ще ги правим тия сирийци?

Хаххаха, какви досиета е разсекретил бе, всички ли? Пълно разсекретяване? Май сънуваш. Иначе що не го питаш що е продал нефтохим на Лукойл? Нали уж е русофоб.

Иначе за червените олигарси боли, нали. Ето ти мнението на Едвин Сугарев, прочети му и отвореното писмо до Костов, там ги пише нещата.

Колкото до Турция, българите в Тракия са ИЗСЕЛЕНИ и ИЗБИВАНИ от турската войска. Тука никой не е изселван или избиван. Принудителни изселвания няма. Принудително изселване значи да ги съберат и под кордон да ги изпратят до границата. Докато турците не смятат извършеното за геноцид, либерастите бързате да събуете гащите. И турците не са приели нищо, с което да покажат съжаление за стореното, що ние трябва да го правим?! Аман от мъже с меки китки.
 
От: Какво ще ги правим тия сирийци?

Мнението на Едвин Сугарев ... то ли е миродавното ? Или когато Едвин критикува СДС/ОДС/ДСБ е чиста истина, а когато ги хвали е лъжа. Щото Едвин Сугарев ще предпочете винаги Костов пред Станишев/Борисов/Орешарски за премиер.


Но не нека хвърляме още малко лайна по Костов.
Щото РМД-тата ги направиха през "масовата приватизация" . Но неее. Всички кражби в тая страна почват по времето на Костов.
Щото днешните олигарси до един са синове и дъщери на ръководството на БКП. Но неее. Костов им и е дал парите, не мама и татко.
Щото всички печеливши предприятия бяха разграбени много преди Костов дори да влезе в политиката. Но нее. Костов яде деца.
Сигурно Костов фалира икономиката и докара хиперинфлацията. Сигурно Костов е виновен за ВСВ и Арменския геноцид. Костов Костов Костов.

Нищо за Тодор Живков. Нищо за другарите от БКП. Костов е виновен за всичко в тая държава.



А за турците иди в Кърджали примерно и им обясни, че те всъщност не са тормозени 20 години по време на "Възродителния процес", а доброволно са емигрирали... Нямало е гонения, нямало е убити, нямало е хиляди по лагерите, нямало е насилствена промяна на имената и тн..
 
От: Какво ще ги правим тия сирийци?

Мнението на Сугарев за циганина е от извора. А тъмносиният вече не е фактор, осъзнай се. Не стига, че говориш за несъществуващи неща като комунизъм и ссср през цялото време, а сега превъзнасяш един човек, който вече не е фактор. Не съм тръгнал да говоря за БСП/БКП - те са ясни, тука си говорим за псевдо-антикомунистите.

И честно да ти кажа, в момента турците в Кърджали са повече от българите там, не ми пука кой турчин какво си мисли и как се бил чувствал. Ако продължаваш да ми говориш глупости можеш да ми пуснеш снимки или да ми разкажеш истории как армията е хванала и е избила 1000 мъже, изнасилила е 100 жени и после ги е откарала за робини към София. Щото любимците ти това са правили при етническото прочистване. Да не ти пускам снимки. Насилствената промяна на имената не знам как може да се класифицира като етническо прочистване :lol:

Ей какво ти пишат в уикипедията:
Етническото прочистване или етническа чистка е процес на планирано и координирано изтребване или насилствено изселване на даден етнос от неговото землище.

Като по-ясни примери за етническо прочистване може да се посочи Арменският геноцид, проведен от младотурците в началото на 20 век, когато 1,5 милионна арменци на турска територия са поголовно избити, без значение на техния пол или възраст в продължение само на 2 месеца.

Други примери за етническо прочистване са Изселването на тракийските българи в началото на 20 век и заграбването на имотите им от турската държава (които и до днес не са върнати или компенсирани на наследниците им), както и множеството подобни кампании по време на войните в бивша Югославия от началото на 1990-те год.

Питам - има ли приет закон, за конфискация на имуществото на лица от турски произход?
Има ли координирано изселване на лица от турски произход?
Има ли координирано избиване на лица от турски произход?

50 човека били пратени в Белене, 2ма били убити в престрелки с полицията, ебем ти етническото прочистване. Че само през 50-те години има повече жертви по време на стачката на тютюневите работници в Пловдив!
 
От: От: Какво ще ги правим тия сирийци?

Нека си го кажем. Не ви пука за сирийците дето измират с хиляди. Просто мразите САЩ и не искате да се намесва било то и за добро.
Грам не ми е на уя за тея талибани,дори и да ги избият всичките ,все ми е едно.
За такава измет единственото решение е смърт
//max много си заблуден брат. Ето и добрата страна на форума за политика,тук си проличава кой колко му е акъла най-добре.
 
От: Какво ще ги правим тия сирийци?

То не ни стигат циганите, ами сега и сирийци.. НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!
 
От: Какво ще ги правим тия сирийци?

@redum - Няма и закон за избиването на хиляди българи в лагерите на смъртта. Няма и писмени заповеди за това. В повечето случаи няма никакви заповеди. Това, че няма закон или заповед не означава, че не се е провеждала политика по насилствена асимилация наречена "Възродителния процес", която се характеризира с насилствена промяна на имената, лишаване от много социални права като образование, забрана за работа, забрана за медицинска помощ и тн.


Факта е, че тези хора са изгонени от страната, чрез системен тормоз.

Толкова са ги тормозили, че в крайна сметка 350 000 човека са взели по един вързоп с дрехи, оставили са всичко което притежават и за заминали в Турция, където нямат нищо.

Важното не е дали са ги избивали, или просто са ги тормозили. Важното е, че насилствено са ги принудили да напуснат. По смисъла си това е точно етническо прочистване.



Ако не сме ги изгонили насила, моля, обясни ми как за няколко седмици 350 000 души напускат страната доброволно ? То трета световна война да имаше България нямаше да изгуби толкова много хора.





@uphero - като не ти пука недей да коментира мойто момче. За една година начука 1500 коментара и нищо смислено не каза. Ходи си пиши домашните недей ми се обяснявай по форумите.
 
От: Какво ще ги правим тия сирийци?

Избиването на българската интелигенция не е етническо прочистване, понеже интелигенцията не е етнос. Това е геноцид срещу собствения си народ. И циганина дето ти е легнал на сърцето прие "ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН"

Това не го знаех. Беше ми интересно да го прочета.

Ще ми е интересно и да разбера мненията на потребителите във форума, за това как правителствата от 10 ноември 1989 г. до сега са по-различни в следните точки:
2. съзнателното нарушаване на основните човешки права и свободи;
4. моралния и икономическия упадък на държавата;
5. установяването на централизирано директивно управление на икономиката, довело я до разруха;
6. погазването и отмяната на традиционни принципи на правото на собственост;
7. рушенето на моралните ценности на народа и посегателството срещу религиозните му свободи;
10. безогледното унищожаване на природата.
5. безнаказано се извършваха престъпления и се предоставяха незаконни предимства на лица, които вземаха участие в престъпления и преследвания на други лица;
 
От: Какво ще ги правим тия сирийци?

Ще ти обясня, просто е. Нискоинтелигентните хора се ръководят от слухове и масови психози. Например цигани чули, че идват рокери да ги бият, щото някой пуснал слух, и се вдигат за да чупят коли минаващи по пътя покрай махалата. Това е станало и с турците - паника и масова психоза за възможни репресии. Такива обаче не са се случили, няма убити хора, освен някакви инциденти.

За лагерите на смъртта не си прав. Давам ти пример за Белене - ръководен е от ДС, има си документи и прочее. Много от хората по тия лагери си имат присъди, от народния съд и после от други съдилища. Например при легионерските процеси, при процесите срещу незнам си кви конспирации и т.н.

За турците - имало е опити за насилствена асимилация, но това не е етническо прочистване. Пак ти казвам, за да има етническо прочистване трябва да има масови убийства, както турците са направили с нас в Тракия.

лишаване от много социални права като образование, забрана за работа, забрана за медицинска помощ и тн.
Дай доказателства, че мюсюлмани са били лишавани от права на база религия. И дори да са, това е дискриминационна политика, но пак не е етническо прочистване.

Важното не е дали са ги избивали, или просто са ги тормозили. Важното е, че насилствено са ги принудили да напуснат. По смисъла си това е точно етническо прочистване.
Никой не ги е принудил, не са ги изкарвали от къщите им, не са ги товарили на влакове, много от тях са останали в България и не са ходили въобще в Турция.


Ако пак ти е трудно да се съгласиш с това, което ти пиша, помисли и ми кажи дали събитията са еднакви:

Турците избиват 1 милион арменци, заграбват имуществото им, изнасилват жените, отвличат ги и ги правят робини, убиват малки деца.

430x366.jpg


Има напрежение между турската общност и НРБ породено от определени политики на държавата. България отваря границата и турците от страх бягат. Няма никакви насилствени действия от страна на държавата (организирани) - няма убийства, изнасилвания, няма заграбване на имущество, нищо.

Наистина ли двете събития са съпоставими?

И честно си отговори, защо Костов внесе декларация за това измислено етническо прочистване, а не внесе такава за тракийските българи или арменците? Защо депутатите отхвърлиха и не желаят да признаят арменския генцод? Защо Костов гласува рамо до рамо с ДПС?
 
Последно редактирано:
От: Какво ще ги правим тия сирийци?

Проблема не е че идват а че ги задържаме вместо да ги пуснеме по допирателната - Румъния - Унгария - Австрия

Ето и един нагледен пример - Мой познат живееше на 8-мия последен етаж в Надежда и му протече тавана в банята - Събира общото събрание на блока човека си казва мъката другите се правят на ударени и никой не иска да съберат пари да оправят покрива.

С една механична ножовка леко разкърти плочките в кюшето на банята и теча за има няма два дни влезна и на 7-мия етаж - Идва комшията му и вика - Олеле какво ще го правим този таван дай нещо да го оправяме - моя човек си прави пас няколко дни докато оня узрее че никой в блока не го брига за неговите проблеми и му споделя технологията с ножовката - След два дена пристига и този от 6-тия етаж - Олеле какво стана дайте нещо да го оправяме.

Та така докато теча слезна на първият етаж тогава всички събраха пари оправиха покрива и дадоха пари да си ремонтират и баните.

Същото е и със сирийците като стигнат до Виена ще ни се молят да ни дадат пари да ги отглеждаме
Да,може би това ще сработи.Между другото България получи ли някакви реални пари за емигрантите или само обещания :|
 

Горе