Какво ще кажете за хейтването?

lakshmi

New Member
Мисля си едни неща за хейтърите по сайтовете и форумите. Това са хора, които няма какво да правят или са платени хейтъри? Простете ми невежеството и вероятно наивността на въпроса.
Моя статия, публикувана в един сайт, със стотици посещения и лайквания и доста и само позитивни коментари. И същата в друг с откровено грозни коментари по мой адрес, обвиняване за неща, за които не съм и подозирала :)
Преди години в един сайт, ще го кажа кой е - "Откровения" ме убедиха, че съм чалга певица със силикон, защото не харесах някакви поезии. Не искам да засегна някого, но аз съм рок фен и чалгата е последното, което ми допада. Т.е. някой решава, че си някакъв, другите го подкрепят и това е. Иди разправяй, че нямаш сестра...

Та думата ми е - как става това хейтване? За трафик ли се прави?
 
От: Какво ще кажете за хейтването?

Не знам за другите, но аз понякога хейтвам, защото такова ми е настроението. Обаче моето е конструктивен хейт :lol:
 
От: Какво ще кажете за хейтването?

Според мен им идва отвътре на някои хора и се събират на места, където ги оставят да виреят. Най-много болни мозъци според мен има в http://news.ibox.bg/. Не знам от някоя лудница ли са селектирани, но мнозинството там определено не е с всичкия си. Хейтването в умерени размери може да докара трафик, но след определена граница вече гони всички нормални хора.
 
От: Какво ще кажете за хейтването?

Най-много хейтват комплексарите.. избиват си комплексите на който им падне.
Хич да не ти пука не се влияй от тях.
Не си длъжен/на да обясняваш на някой, че мнението му е грешно - по лесно ти е да говориш на стената.
 
От: Какво ще кажете за хейтването?

Сега като гледам, 20 коментара, писани в един и същ грозен стил и е за съжаление този човек, даже си мисля, че може да е собственика на самия сайт :)
Аз затова не влизам много из масови сайтове, някак е доста ниско нивото.

Сега пък се сетих и за един мой преподавател от СУ - интервю с него. Отдолу около 200 коментара уверяваха, че не е от СУ и не е никакъв, хахахаха...
Та така де, опит, няма да се бутам там, където не ми е мястото :)
 
От: Какво ще кажете за хейтването?

Драскай тук, добрички сме :beer:
 
От: Какво ще кажете за хейтването?

Аз заради това съм най-активна тук, въпреки скромния брой коментари. Много чета, но не винаги се включвам :)
 
От: Какво ще кажете за хейтването?

Понякога разтоварва, но по някога, адски натоварва :)
 
От: Какво ще кажете за хейтването?

Да, натоварва. Особено ако ти си главния обект на хейта. Колкото и да си дебелокож просто търпението си има някакъв лимит и след него вече няма накъде. Няма човек, който да не може да бъде пречупен. Най-надарените хейтъри са като терористите. Залагат бомби и ги взривяват под жертвата си. В доста случаи се стига до фатален край. Затова сред известните хора в щатите има много смъртни случаи от предозиране на лекарства. Мъчат се да се спасят от хейта с лекарства, докато един ден просто се оказва, че организмът изчерпва своята устойчивост.
 
От: Какво ще кажете за хейтването?

Омразата - крясъкът на нещастния човек.

За Майкъл Джексън се сетих. И не само за него.
 
От: Какво ще кажете за хейтването?

Ако е градивен хейт винаги се приема с усмивка. Най-здравословно е така. Дори и да е с по-хаплив тон. Иначе безцелно плюене без никакви конкретни предложения или идеи - пълен ignore. :)

bTw, я прикрепи снимка че и ние да си кажем експертното мнение със или без силикон си... :D :|
 
От: Какво ще кажете за хейтването?

това което рани всеки хеътър е ответната реакция - не му обръщай внимание и в някакъв момент той прост още загуби интерес.

иначе ако питаш чисто статистически - аз хейтвам за разтоварване, ехеее ако ми плащаше някой вече щях да карам мазерати.

ся полтъргайста твърди, че имало и градивен хейт. вярно е че качествения хейт трябва да има някаква основа. ся просто да почнеш да нападаш някого щото аватара му бил такъв или ника онакъв е тъпо, скучно и безпредметно. ама това че има някаква основа за хейтене не винаги означава градивна критика гарнирана с малко хейтене.

Хау ту секция с практически примери:
туй на полтъграйста последното за силикона ше е хубаво да го игнорираш щото няколко души тука стоим с пръсти н аклавиатурата
 
От: Какво ще кажете за хейтването?

И да е за "трафик"... загуба на време си е. Има по-смислени неща за правене.
 

Горе