Какво ще ми препоръчате за изработката на сайт ?

danider

Member
Здравейте ,
искам да направя сайт , във който да слагам e-книжки на всякаква тематика , но се чудя как да го направя. Чудих се между някоя форумна система и wordpress. Като форум неискам , защото искам да е нещо , в което ще са само книгите и да има някакво малко форумче аз въпрости , а това няма как да стане :shock: , но про форумната система всичко ще е организирано по-добре. Докато при уърдпреса , за всяка мкнига ще могат да се пишата коментари и да се обсъжда и ще мога да сложа и ббпрес , но съображението ми е такова , че ще в блога ще се виждат последните няколко книги само , и ще трябва да се търси по име и категория. Според вас това голям проблем ли ще бъде? И може ли да ми предложите някаква алтернатива ? Благодаря предварително :)
 
От: Какво ще ми препоръчате за изработката на сайт ?

но съображението ми е такова , че ще в блога ще се виждат последните няколко книги само , и ще трябва да се търси по име и категория.

Въпрос на настройка - може да се виждат и последните 500, с опции за по-стари и тн - няма ограничения.
 
От: Какво ще ми препоръчате за изработката на сайт ?

Първо , благодаря много за светкавичния отговор. :) Ами май ще го направя , да показва заглавието на книгата само и ще се търси някакъв по-мекичък дизайн , който да се пипне леко , за да стане всичко на 6. Все пак , ако някой има предложение за някаква системка нека каже.
 
От: Какво ще ми препоръчате за изработката на сайт ?

Можеш да използваш скрипт за директория
 
От: Какво ще ми препоръчате за изработката на сайт ?

А освен това в WP можеш да зададеш различна начална страница от default-ската.
 

Горе