Какъв скрипт ми трябва?

Tsanko

Member
Първо искам да кажа здрасти на всички :) Скоро открих форума и за сега ми е доста полезен. Искам да направя сайт като rss.bg, поразрових се малко, но неможах да намеря скрипт с който да го направя. Някой може ли да ми помогне при избора?
 
Според мен ти трябва сайт основан на CMS система ... и други ще се съгласят с мен от който ще оправляваш съдържанието на сайта ще пускаш новини статий и така нататък най подходящи са

Joomla - http://joomla-bg.org - страницата е на БГ
Mambo - -||-
e107 - http://e107.org/news.php

Препоръчвам първата инсталирай я и я ползвай с здраве ;)
 
Личен ако може да си направиш а защо да правиш личен като има готов и то 100 пъти по добър ако имаш време прави личен :)
 
Е тогава може ли да видим твоя ? :)
 
Дам, прав е момчето. Моя CMS си го направих така както аз исках, инвестирах 2 месеца програмиране но стана добре. Иначе сам провал много други но са супер ограничени и когато искаш нещо по добро си плащаш допълнително.

С две думи бате ако искаш просто сайт които да си виси там вземи готов, но ако искаш сериозен сайт си плати да ти го направят или си направи сам. Само за отбелязване че има много хубави CMS-и но са по 2-3 000 долара.
 
@georgimateev - Мдам твоят cms е арсенал не е допрочел :)

@vitohol - могъл си написал си си бате :)

Нас не ни бива много в програмирането... Концетрирани сме в маркетинга :) и затова ползваме предимно готови решения :)
 
Платете си за собствен продукт. Гарантирам ви по-добри резултати. Или пък направете партия с някой програмист. Готовите продукти не предвиждат специфични решения. С готов продукт трудно ще направиш нещо, което се отличава от останалите.
 
Няма проблем да инвестираш въпроса е да изкарваш от него достатъчно че да си го платиш а и да печелиш от него ако взимам да речем по 20 хиляди от него защо да не давам по 2-3 хиляди но ако не взимам нщо това трудно ще стана и ще има провал :)
 
наистина най-хубавата CMS система е тазикоято си напишеш, но си отнема доста време, най-хубавото според мен на безплатните CMS-и е много хубавата поддръжка на template-ите, купуваш си template, copy/paste и и нов сайт с нов дизайн. За мен в WordPress има страшна идея, пишеш Plugin, копираш има бутонче Activate/Deactivate без да се занимава човек да редактира файлове като идиот, има си шаблони - културна работа :)
аз лично съм фен на ASP.NET , php много тегаво се пише, хубавото му е че има повече хостинги за него.
 

Горе