Какъв хост да избера?

Haiku

New Member
Сайта ми ще е насочен към аудитория по цял свят. Домейна е .ком, но какъв хостинг да избера? Дали българските ще ми свършат работа, защото може би сървърите трябва да са извън БГ? Трябва ми максимална видимост и скорост особено в Европа и Америка..
 
От: Какъв хост да избера?

Dude виж сега това форумите са места, където се задават въпроси и се отговаря. Обаче едни и същи въпроси да се въртят постоянно в различни теми няма смисъл. Ползвай търсачка и ще намериш примерно теми, като Хостинг клацация - http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=16468 и др. За сайт с много трафик, който е пълен с флаш, снимки или друга обемна медиа БГ хостингите не са удачни, защото скоростта на международния трафик е ниска и скъпа.
 
От: Какъв хост да избера?

www.namecheap.com - live support, супер потдръжка , ходи при тях, няма да сгрешиш...
Аз имам реселърски пакет, мога да ти дам 1 спанел да ги видиш кво представляват, досега не съм видял да ми не работи сайта, 101% ъптайм! ;д - няма какво да ми хвалят шибаняците от hostgator дето ти блокират акаунта задължително, докато не им пратиш данните си ( ID и картата ! ) , това си е практика, djeims да не ги хвали тия боклуци ;)
 
Последно редактирано:
От: Какъв хост да избера?

@AlanFort не ръси глупости, не съм броил колко акаунта съм направил на различни приятели с техни карти и пейпали един активейшън не помня :)
 
От: Какъв хост да избера?

Не думай глупости, не съм единственият случай, дето си купих хостинг и ми затриха акаунта и ми пратиха мейл,че трябва да си пращам данните. Поне да не спират сайтовете тия боклуци, не ми ги хвали, да не почнем да ги сравняваме с namecheap.
 

Горе