Как бихте постъпили в случай на заплаха?

AdSenser

Member
Здравейте, обръщам се към вас, в случай, че имате опит в тази сфера...

Имам един сайт, не чак толкова известен, все пак ОК за сам човек. В него понякога пиша и за нашите "звезди". Опитвам се всичко да звучи малко по-пикантно и динамично, но никога не пиша клюки, т.е. няма невярна информация.

Въпреки това, днес от скрит номер ми се обади някакъв мъж, който каза "ти от днес вече нямаш сайт", "ще се наложи да се срещнеш с един човек, а тази среща няма никак да ти е приятна", "забрави от днес, че имаш нещо общо с медиите" и т.н.

За съжаление не успях да го накарам да бъде по-конкретен и аз нямам идея за кого ми говори и кого съм засегнал...

Та в този случай се питам - вие как бихте постъпили? Дали има смисъл да подам оплакване в полицията или само ще се вкарам в беля, ако нямам запис на разговора? Въобще, вие какво бихте направили?

Аз съм чист пред себе си, защото никъде не съм излъгал, не съм написал нищо злепоставящо за пари и т.н., нямам лично отношение, защото не познавам нито една БГ звезда. Може да съм бил язвителен, но това е някакъв стил, не персонална нападка и аз в случая се чувствам като в небрано лозе. Вие какво бихте направили?
 
От: Как бихте постъпили в случай на заплаха?

Игнорирай го тотално и си продължавай работата. Ако наистина някой има сериозни претенции към тебе ще те намери и ще се изясните кой за какво се бори. Може да е всеки, включително от конкурентен сайт например, може да е някой закъсал ПР на някоя звезда дето е изпаднал в депресия, че бизнеса не върви и т.н. Във секи случай никой не се противи когато пишат нещо за него. За тях лоша реклама няма. Важното е да се шуми, така, че едва ли е някой дето си писал за него. СПоред мен варинта с конкуренцията е по-вероятен.
 
От: Как бихте постъпили в случай на заплаха?

Боже, човече, заклевам се, преди две минути и мен ме осени същата идея :)) Благодаря ти много за съвета. Иначе поне за физически адрес на сайта съм дал апартамент, от който се изнесохме и сега никой не живее, не знам как биха ме и намерили, де... но не дай си Боже :) Още веднъж - благодаря!
 

Горе