Как визуално да моделирам магазина си?

lucifer

New Member
Здравейте колеги,

първоначално се извинявам че съм толкова бос.

Въпроса ми е как по-лесно да моделирам визуално магазина ми, имам в предвид да променям tpl и стилковите файлове. Взел съм готова тема но я променям по мое виждане. Разширявам местата къде да се показват коментарите, изтривам, сменям места на бутони, сменям размери на шрифтове.

Към момента правя следното отварям сайта с Firefox и давам десен бутон и "Inspect Element". Коригирам там някои неща и виждам как седят на сайта после влизам в сайта чрез net2ftp и ги коригирам на ново. Мисля си че трябва да има някакъв скрипт или програма която да помага в такъв вид дейност. Дано да съм прав.

Благодаря предварително.
 
От: Как визуално да моделирам магазина си?

Нещо тъкова но след като бъркам по скрипта искам да мода да дам сейф и всичко да се запамети. За целта трябва преди това да ме прехвърли да корегирм в PHP-то.
 
От: Как визуално да моделирам магазина си?

То е същото. Аз доколкото разбрах, той иска да може да редактира темплейта си директно докато го гледа или нещо такова. Не мисля, че може да стане. Практиката обикновено е с Firebug-а (адона, който колегата е дал по-горе) да си инспектираш елементите и да тестваш, а после промените си ги въвеждаш по файловете.
 

Горе