Как да започна ??

draki

New Member
Здравейте на всички от форума.Имам едно питане към вас как да започна моят онлайн бизнес препоръчаите ми нещо кажете ми стъпките даже ако трябва и някаква инвестиция но да нормално защото все пак сме в криза и нямам почти никакви средства:(:(
 
От: Как да започна ??

нямам почти никакви средства

Ще ти трябват за храна - няколко месеца. Разбира се никой не може да ти гарантира някакъв срок, след който ще имаш доходи от порядъка на една средна заплата, но няколко месеца е горе-долу някакъв нормален срок за тези, които са се захванали сериозно.

За хостинг може и да не даваш пари - повечето серизони афилиейт програми дават безплатен хостинг (но само за промотиране на техни продукти).

Пари за домейн е добре да инвестираш - иначе ще губиш комисионни (ако разчиташ на бисквитките да ти отчитат комисионнните).

Имай предвид, че афилиейт маркетинга не е за всеки. Трябва да можеш:
1) Да пишеш на съответния език грамотно (шаблоните на повечето афилиейт програми, дори и на сериозните, имат купища "печатни" грешки)
2) Да инвестираш време, да четеш (не само да пишеш) - трябва да разбираш от SEO или да имаш желание да се научиш
3) Да можеш да програмираш - не е задължително, но ако можеш да автоматизираш това, което правиш, би било голям плюс. Някои наричат автоматизирането BlackHat, ако е в твърде голяма степен - въпрос на терминология...
 
Последно редактирано:

Горе