Как да изкараме допълнителни пари от Интернет

От: Как да изкараме допълнителни пари от Интернет

Искам да представя тук Уебтрансвер.

Това една уникална възможност, която от началото на 2015 стъпи и на Българският пазар.

https://webtransfer-finance.com/ru/?id_partner=53050281

Уебтрансвер е социална кредитна мрежа, коятото предлага на своите потребители, да дадат кредит на друг потребител в системата, като сайта гарантира, че Вие ще си получите дадените на заем пари, с договорената за пероида лихва.

Всичко е напълно легално, а финансовият лиценз на операорът на сайта webtransfer-finance.com е регистриран в САЩ през 2012.

Знам че много от вас ще си кажат "аз намам пари да давам на заем, на мен ми трябват пари".

Ето и начинът: Сайтът инвестира във вашия акаунт 50$, след регистрацията, като бонус. Тези пари обаче не можете да изтеглите в реалната си банкова сметка. Системата, ще си ги прибере веднага след като приключите, с първата си финансова операция на 10 ден. За това: давате ги на заем за 10 дни и прибирате лихвата от минимум 1,3 процента на ден, или 3.25 $. Срещу това вложение на 11 ден Уебтрансвер, ви дава възможност да изтеглите 50$ кредит "на арбитраж". "Арбитражният кредит" отново не можете да изтеглите в банковата си сметка. Той е инвестиционен. За него дължите фиксирана лихва 0,5 процента. Помислете!! Взимате "на арбитраж" 50 $ на 0,5 % и ги давате на заем с лихва 1,3 или 1,4 според тренда за деня и разликата от около 4,2 $ отново е за вас.

При всяка нова операция парите от лихвата остават за вас, и вече имате печалба без да сте вложил нито лев.
 
От: Как да изкараме допълнителни пари от Интернет

Еее, стигa вече, Блинки, мaхни я тaя темa, дрaзня се вече...
 

Горе