Как да изкараме поне $150 на месец - Еbook by Snux

От: Как да изкараме поне $150 на месец - Еbook by Snux

Значи все пак се изискват познания по английски език за да можем да направим сайт на английски ;)

Предполагам всеки нормален човек, който може да си направи блог и да си сложи рекламите вътре е на ниво.

1 продадена и 1 запазена остават, само 23

брат, не ти вярвам изобщо, ти ако си правиш за 1 час работа по 500 уникални на ден няма да ми продаваш 4 ксерокопирани страници от 20ст. за 20$ , и цената от кое се определя..от това че е лимитирана серия от 25 бройки ли?? смях..и утре ако отпечаташ 200 цената ще спадне ли? ако ми докажеш че си ги докарваш наистина и аз ще си я взема тази книга!

брат, не ти вярвам изобщо, ти ако си правиш за 1 час работа по 500 уникални на ден няма да ми продаваш 4 ксерокопирани страници от 20ст. за 20$ , и цената от кое се определя..от това че е лимитирана серия от 25 бройки ли?? смях..и утре ако отпечаташ 200 цената ще спадне ли? ако ми докажеш че си ги докарваш наистина и аз ще си я взема тази книга!

Как реши, че книгата е ксерокопие? Може би си я чел някъде или си бил наблизо докато съм ксерокопирал в книжарницата :lol: Цената се определя от това, че книгата съм си я писал аз и си е лично моя. Ако не ти стиска да рискуваш и те е шубе няма смисъл да си чешем езиците, бачкай си и не цапай темата :wink:

Последно редактирано:

Още 2 копия са продадени. Останаха 22

Горе