Как да изпъкнеш пред конкуренцията и да привличаш повече клиенти?

Ако даден канал се напълни с фалшиви ревюта и харесвания, няма ли това да усложни маркетинг таргетирането впоследствие, тъй като аудиторията вече е изкривена и нереална?

Лично аз съм привърженик на органичния растеж и качеството пред количеството, защото вярвам, че качеството винаги има по-голяма стойност.

Точно като повечето услуги на пазара, и тук профилите са микс от международни, защото честно казано, няма реалистичен начин да се добавят само български органични последователи в такива обеми и за такъв кратък период - без реклама.
Обаче тук е важното е целта на тези последователи НЕ е директно да ти носят клиенти, а да подобрят социалното ти доказателство.
Цялостната идея е когато профила ви изглежда по-популярен, хората подсъзнателно му се доверяват повече. Това ви помага да привлечете реални клиенти, защото първото впечатление има огромно значение.

Накратко, ако профилът ви сега има 500-1000 последователи и малко активност, хората ще го подминат. Ако изглежда популярен и търсен, шансовете да изберат вас, а не конкуренцията, скачат значително.

Можем да ви направим безплатна демонстрация като добавим 100-200 последователя в определен срок от вас - така реално ще се запознаете с услугата с последователите.

Винаги добавяме последователи и успоредно харесвания - за да запазим доброто съотношение и да изглежда на 100% реално. Подкрепяме и с коментари също :)
Имам интересн

Горе