Как да минимизираме полетата за доставка?

sixking

Well-Known Member
Добре, може и да не ми е точно зададен въпроса, но ще го изясня.
Вече няколко часа преглеждам файлове и километри код, но никъде не успявам да намеря как да изтрия някой от полетата в магазина ми, когато искаш да си попълваш адреса за доставка.
Търсих някъде в документацията на темата - егати пошлата документация! Нищо за това, което търся.
Сайта е на wordpress, woocommerce. Пробвах и някъде по самия плъгин - пак нищо. Къде ли не ходих, къде ли не влизах. Темата е "Shopera".

Ако някой може да помогне, да сподели къде да ги търся тези полета, че да искаш да си поръчаш - то има 20 полета за попълване!
 
Как забравих да спомена - ДА! Излизат някакви резултати, обаче всеки дава реални полета, но никъде не пише в кои файл, къде е тоз файл!!
 
Как забравих да спомена - ДА! Излизат някакви резултати, обаче всеки дава реални полета, но никъде не пише в кои файл, къде е тоз файл!!
Ех неговата мама и файл... Къде ли се е скрил?
 
Благодаря ти колега. Не ми се искаше да стигам до плъгин, ама ми свърши работа до някъде (за егати учудването).
Проблема сега е, че имам полета за друг адрес. Вместо да ти излизат 5 полета в центъра или някъде, те ти излизат 10 в две колони с някаква опция за друг адрес.
Относно решението с файла - изобщо нямам такъв файл в темата. Търсих, търсих, затова се спрях на плъгина. Дали пък няма да намеря някой друг? :D
 
То едното се води адрес за фактуриране, а другото за доставка. Аз съм решавал проблема с малко css - скрих чек бокса за "адрес за доставка", а щом искаш да е в средата трябва да се погледне темплейт файла на темата за чекаут. Там предполагам е разделено в 2 колони. Правиш го да са в по една колона и 6+. Ако не успееш да се оправиш пиши да помагам.
 
Скрих чек бокса с друг Мениджър на чек аут полетата. Успях да скрия и полетата за доставка, но по някаква причина сега пък не излиза начин на доставка. Ще трябва още играчка явно, ще пиша после до къде я забутах.
 

Горе