Как да напишем молба за помощ?

ktomov

Premium
Понеже забелязах, че има доста запитвания от сорта на "как да ...", "защо това не работи .. " и т.н. реших да публикувам един примерен "темплейт", който се надявам ще се забележи и ще се ползва при бъдещи запитвания.
Та, моля колегите съфорумци, да ползват приблизително подобно описание на проблемите си, ако е възможно естествено:

URL адрес - Момчета, кристалната топка е някъде на тавана, за едно лого няма да тръгна да се ровя из пайжините :) Това е в кръга на шегата. Наистина, дайте адреса за да се опита някой да ви помогне. Случва се един <div> да прави проблем, а по някой път и <li> и <lo> :) да не говорим за изтървани скоби.
Wordpress - версията която ползвате в момента
Theme - темплейта който ползвате, както и url адреса от който сте я смъкнали (все пак из нета се ширят прекалено много "free" чудовища на по 3-4 години, които не са съвместими с новите версии)
Plugins* - избройте плъгините които ползвате, случвало ми се е да имам конфликти с различни плъгини, които, често се явяват проблем.
Php version* - предполагам малко от вас са забелязали, но въпреки, че са подържани, голяма част от функциите ползвани в wordpress < 2.8.5 в php над 5.2.12 се водят "deprecated", което в доста случеи създава проблеми. При мен примерно litespeed-а крашваше, зареди подобни грешки и прекомпилирах до 5.2.12.
Ползвайте гугъл :) Това е една от най-важните точки. Решение на много от въпросите и проблемите вече го има, проблема е в правилното запитване.
Проблемът: Пълно описание на това какъв е проблема и какво не ви харесва, както и желаният резултат.

Ако тази информация се предостави, съм повече от сигурен, че отговор на проблема ще се получи в рамките на час, а не всеки който има желание да помогне, да се чуди как да изсмуче нещо от пръстите на автора.

* Това е само по желание - всеки крие своите тайни, но все пак е желателно да го има :)
 

Горе