Как да направя добра реклама за начинаещ сайт

hzur

New Member
Наскоро направих малък сайт,в който пиша статии за модни тенденции и др.разни неща.
Въпросът ми е как да го популяризирам,така че да набере скорост,ако някой се занимава с реклама , да драсне някое редче.
 
  • Like
Реакции: Brad
От: Как да направя добра реклама за начинаещ сайт

Ако статиите са ти уникални, продължавай да добавяш редовно съдържание. Начините за популяризация са няколко - социални мрежи, seo, директна реклама в подобни сайтове и т.н.
Разбери, къде искаш да се позиционираш, избери своето място в нета и насочи усилията си натам!
 
От: Как да направя добра реклама за начинаещ сайт

hzur => абе ти що си червен, с толкова малко постове къде си вървял през просото? Освен това което ти каза Brad, подготвяй си добре статиите, да са добре направени, по правилата, имам предвид он пейдж seo - това се отблагодарява. Направи си група или страница във фейса, също не забравяй туитър. Като начало сайта ти е нов и няма да има реклама, но може да намериш няколко подобни сайта на твоя и да размените линкове - така освен, че печелиш линк към твоя сайт, също така печелиш и посетители от другия сайт.
Съвет - когато анонсираш в социални мрежи от типа на Свежо внимавай - посетителите от там не са качествен трафик, и както аз се изразявам - става "течение" в сайта: колкото влезли толкова и излезли. Много трудно се задържат такива хора, а за да го направиш трябва да успееш да им привлечеш вниманието.
 
  • Like
Реакции: Brad
От: Как да направя добра реклама за начинаещ сайт

благодаря ще се постарая
 
Последно редактирано:

Горе