Как да направя портейбъл програма?

incessantforce

New Member
Здравейте.Значи на въпроса.Реших да помогна на Братовчеда обаче стигам до задънена улица.Трябва ми да направя портейбъл на една програма, но софтуера, който намерих е пре скан на регистрите, инсталираш програмата, пост скан и тогава извлича нужната информация.На мен ми е нужно да направя портейбъл на вече инсталирана програма.Самата програма обаче има вкарани някакви файлове във регистрите на Уиндолса и става по-трудно и не мога да се оправя.Ще се радвам да ми помогнете. :)
 
От: Как да направя портейбъл програма?

Мерси.Обаче програмата ползва пре и пост скан, а на мен ми трябва да направя портейбъл на вече инсталирана програма.Просто Братовчед ми си я е купил оригинална за близо 1 000 лева, но поради едни там причини, че я е взел по-евтино не може да вика човека да му я инсталира на ново, а лаптопа му е зациклил доста и има нужда от преинсталация.Съответно след преинсталация няма да я има и програмата.. :(
 
От: Как да направя портейбъл програма?

Трябвало е да я инсталира на току-що инсталиран Windows и след това да запази образ на диска. Когато се скапе системата просто архивира важните данни и копира обратно прясната инсталация.

Затова гледам да избягвам ползването на несвободен софтуер и най-вече Windows.
 

Горе