Как да постъпя правилно относно домейн и поддомейн?

Моят казус е следния:
Имам 2 сайта, от който единият е на български език, а другият е на английски език. Двата сайта са със сходна тематика. Сайта който е на английски език е поддомейн на сайта с български език. От вчера посещенията в БГ сайта спаднаха яко от 700-800 уникални на около 200. Явно някакво наказание съм отнесъл.
Възможно ли е като ми накажат главния домейн, в който има недоразбории по него, да го отнесе и поддомейна, където всичко е що годе добре?
По-добре ли ще е ако EN сайта го направя на отделен домейн, отколкото да е поддомейн на БГ. версията на сайта?
Може ли ако главния домейн е например "site-bg.com", а поддомейна е "encyclopedia.site-bg.com", да запазя името на поддомейна и да го регистрирам като отделен домейн?
Ако случайно го регистрирам под друго име, как да направя пренасочванията от поддомейна към сайта, който ще е вече с ново име?
 
От: Как да постъпя правилно относно домейн и поддомейн?

Да йебан казус е това. Принципно, след като сайтът е на под-домейн трябва да се гледа от гошо като съвсем отделен сайт и не би трябвало основният да носи наказания. Обаче, на практика това не е точно така. И аз наблюдавам подобно нещо на мой подобен случай. Заподозрявам като виновник гошо-преводава. Може би индикира дубликейт, въпреки, че реално такъв няма - друго обяснение нямам.

Иначе каквото и да направиш от тук-на сетне, категоричен отговор дали ще е правилно едва ли ще намериш предварително. Малко ще трябва да порискуваш, защото едва ли ввв.sait.(тва не се чете).ком ще се разглежда по дефаут от гошо като ввв.sait.ком
А редирекциите си ги направи с прост 301 от аксеса
Код:
Redirect 301 /old-page-name http://ввв.new-domain.com/new-page-name
Redirect 301 / http://ввв.new-domain.com
 

Горе