Как да премахна лоши връзки към сайт?

Julia_drehi

Member
Имам нужда от съвет как да премахна няколко лоши връзки към моя сайт. Открих ги чрез SemRush, там има опция да се изпратят писма до съответните собственици на домейните които линкват стотици вредни връзки към моя сайт, да ги премахнат, обаче нещо не можах да се оправя тъй като има стандартни писма за изпращане, а те са на английски и не им разбирам. Отделно се иска да посоча имейл в gmail и там с разрешението не можах да се оправя.
Някой може ли да помогне със съвет?
 
Странно, но виж ги какви са, как Google реагира при сърч на сайта, какви показатели дава и така вади от сърч конзулата. Няма нещо много велико в това. Но първо пробвай с това да се свържеш със съответния сайт собственик и така да го помолиш да ги премахне, обаче се обеди, че наистина не са ОК. Не че хората не вярват на този тул, но все пак Google си познава най-добре ресурсите, независимо кой какво показва. Дай повече инфо за втория ти въпрос, нещо не го схващам аз. Ако някой може да ми го разтълкува.
 
На повечето не мога да им открия имейлите от сайтовете защото се блокирани от Гугъл и не се отварят. На единия от сайтовете намерих имейла и им писах, но на останалите не знам как да ги намеря.
Втория ми въпрос е свързан с първия - от SemRush ми искат имейл в gmail за да могат да изпратят писмата до тези сайтове наведнъж. Дадох им имейл а те не ги изпращат.
Щом Sem Rush ги дава в червено значи не са ок тези връзки и трябва да се премахнат.
 
Направи си тогава проучването и действай си. Абе сем ръш, не знам си кой. Направи и още проверки. ;) Не се доверявай на един тул само. А и то си личи дали не са Ок на първи преглед дори. ;)
 

Горе