Как да работя с Google Adesense, без да имам фирма

Една Жена

New Member
Здравейте нова съм в този форум и се регистрирах, защото от скоро имам личен блог и все още има неща които не са ми съвсем ясни. Надявам се да се намерят добри хора тук, които могат да ми обяснят. Имам и познат, който също много ми помага, но е доста зает и не мога постоянно да го занимавам.
Въпроса ми е след като все още нямам фирма, как да монетизирам сайта си с Google Adsense и как да декларирам eвентуални доходи като физическо лице? Знам, че е рано затова но все пак ми се иска да съм подготвена.
Благодаря предварително 😊

Последно редактирано:
Същественото е че блог с Адсенс не генерира смислени EUR-а в днешно време.

Освен ако не е с много интересен контент и не се промотира чрез някакъв селскостопански подход от рода на фейсбук спам.

Зависи, дали за коя страна питаш. Ако е за България ще ти кажа, но за Германия не знам как да са нещата там
Хъм...Ами живея в Германия, но все пак може да ми кажеш за България...ще го мисля повече ако наистина има за какво...за сега ми е хоби, ще видим какво ще стане.

На първо време нищо не прави, адсенс плаща и на физически лица. Не вярвам още от началото да почнеш да правиш големи суми, че някой от данъчните да почне да те проверява.

На първо време нищо не прави, адсенс плаща и на физически лица. Не вярвам още от началото да почнеш да правиш големи суми, че някой от данъчните да почне да те проверява.
Да и аз не вярвам, но както казах, питам си, да знам...благодаря

Същественото е че блог с Адсенс не генерира смислени EUR-а в днешно време.

Освен ако не е с много интересен контент и не се промотира чрез някакъв селскостопански подход от рода на фейсбук спам.
А искаш ли да ми кажеш, как и къде може да се промотира блог? Наистина съм нова в това и нямам никаква представа....

Брат, аз години наред взимах приходи от адсенс и не съм регистрирал, не са ме и търсили. Моите приходи бяха малки по 100-200лв на месец. Ако изкарваш по-големи суми тогава ще го мислиш. Вече спрях с тези неща, защото започнах да пиша бестселъри, та ще видя в тази насока как ще съм.

Брат, аз години наред взимах приходи от адсенс и не съм регистрирал, не са ме и търсили. Моите приходи бяха малки по 100-200лв на месец. Ако изкарваш по-големи суми тогава ще го мислиш. Вече спрях с тези неща, защото започнах да пиша бестселъри, та ще видя в тази насока как ще съм.
До каква сума, не е нужно отчитане? Какво пишеш?

Хъм...Ами живея в Германия, но все пак може да ми кажеш за България...ще го мисля повече ако наистина има за какво...за сега ми е хоби, ще видим какво ще стане.
В тази тема сме обсъждали въпроса за доходите, като физическо лице

Здравейте

Горе