Как да разбера дали даден линк е вреден за сайта ми?

Asen Popivanov

Active Member
От поне 5-6 дни не бях проверявал беклинковете към сайта си... Преди малко го направих и бях изненадан от три нови подозрителни сайта, от които реално до сега не съм регистрирал трафик, но гугъл уебмастъра ми показва, че имам линкове от там.
Ето за кои сайтове става въпрос: whobis.com , daroo-gostar.com и persianwet.ir Тръстфлоу е доста подозрителен според маджестик-а. Но тъй като досега не съм ползвал гугъл дисалоу тула, пък и не съм 100 % сигурен дали биха ми навредили тези линкове... Сооред вас вредни ли са? Да ползвам ли дисалоу?И кой друг тул ползвагте вие?Как се уверявате дали даден беклинк е вреден за сайта ви?
п.с. Между другото според маджестик преди три дни тръсфлоу на моя сайт беше 12, а днес ми отчете 9! :cry:
 
От: Как да разбера дали даден линк е вреден за сайта ми?

Три линка не могат да ти навредят - Дори и да не са качествени - За сметка на това няколко хиляди линка от 2-3 качествени сайтове може да те потопят

Ако не те кефят можеш да поискаш премахване от ГУМТ но лично аз не бих го направил
 
От: Как да разбера дали даден линк е вреден за сайта ми?

Тия показатели дето ги гледаш Гошо го не бригат - На първи позиции има толкова куци сайтове дето по нищо даже не се и доближават до тези след тях.

Истината е че Гошо периодично умишлено променя критериите - За да се ротират сайтовете и да няма постоянни фаворити така са изчислили че им носи най голяма печалба от реклама така ще бъде и занапред.

Иначе този последният сайт дето си посочил дето е на арабски и при мене го има на няколко сайта - Гледам не им пречи да са на първи позиции
 

Горе