Как да си взема парите от Adsense

Be seller

Member
Здравейте,
преди повоче от година имах събрани средства които тогава получих през Western Union ... сега отново имам натрупана сума която мога да изтегля,
но не виждам от къде и как да задам да ми бъде изплатена ....

Моля споделете как става :)

Благодаря
 
От: Как да си взема парите от Adsense

В края на месеца, т.е. до няколко дни, трябва да ти бъде пуснато плащането. Взимаш референтен код и така ги теглиш от уестърн-а.
 
От: Как да си взема парите от Adsense

Да, ако си над 70 евро (нещо такова беше) в края на месеца ти пускат плащане. Ти не можеш да изискваш каквото и да е.
 
От: Как да си взема парите от Adsense

Можеш да изискваш плащанията да бъдат задържани. Обаче това не е добра идея, защото като се натрупа голяма сума имат навика да банват и да крадат парите (т.е. да не ти ги изплащат - технически не ги крадат, защото те парите са си техни и никога не са ти ги давали, това че виждаш някакъв баланс в акаунта "прогнозни приходи" не значи, че тези пари са твои).
 
От: Как да си взема парите от Adsense

Цъкни в настройки и прегледай плащанията дали са задържани,ако не са всичко е точно. В начална страница където ти пише текущо салдо,последно плащане - погледни последното плащане ДНЕС 22.08 трябва да имаш направен превод,ако си минал 70 евро праг. Ако ти пише,че е направено плащане цъкаш там и взимаш кода и бягаш,към Wu-то. АКо нямаш превод също погледни освен задържани пари да не си променил тарифата на повече от 70 евро,ако е веднага я оправи на 70 и ще ти ги пуснат най вероятно до 2-3 дни,ако не другия месец,а ако изобщо не си достигнал 70 евро ги достигни и ще ги вземеш! За 70 евро няма да тръгнат да се циганят банват само "Играчи" с по 100к евро,които шмекерят по всякви нечувани и чувани начини :)
 
От: Как да си взема парите от Adsense

Ееее пусна ли са ги имяше код даже вече ги и взех .. .. дано да има още за напред :)
Тея пари са най-сладки :) Пожелавам ти да има.
 

Горе