Как да си намирате лийдове с ИИ? :)

Намери някой който плаща по 1 евро за 140 скрейпнати мейла и ще уредя няколко тира с мейли.

Ще се разберем за процентите дето ще са за тебе.
зле си в математиката :-) Я сметни колко пари са 1 000 000 от 140 000 000 = 0,007 евро

Аз само да питам. Идеята на цялата галимация е да се намерят „реални“ мейли на новоинсталирани преси, за да се оспамят с някакъв продукт ли? Нещо като при регистрация на нов домейн, когато ти изскочат 2 индийчета и 3 сомалийчета да ти предлагат сайт за новия домейн?

По-назад съм писал няколко пъти за какво може да се използва ама маймуните тук оспамиха. Горе-долу си на прав път. Замени сомалийчетата с ИИ, защото е по-евтино и се скалира лесно. :)

За мен започна с автоматизация на вече съществуващ ръчен процес, с който търся клиенти за хостинг. В последствие получих интерес от други хора и ще опитам да го развия като отделен продукт.

Вчера си говорих с един, който разработва плъгини. Хора като него са много доволни на база данни с всички WordPress сайтове. За него даже няма нужда да са сегрегирани, защото таргет му е цял свят.

Преди някакво време се чух със секюрити рисърчър (bounty hunter). Той пък търсеше уязвими сайтове.

А и като цяло ми е интересно да следя екосистемата около WordPress. Плъгини, теми, версиите им, билдъри, коя хостинг компания колко сайтове има и дали имат ръст.

Може и да плюете WordPress, нo дори днес e 43% от всички сайтове, 60% CMS и 34% ecommerce.

Намери някой който плаща по 1 евро за 140 скрейпнати мейла и ще уредя няколко тира с мейли.

Ще се разберем за процентите дето ще са за тебе.

Студени мейли на кило днес не вършат работа.

В момента имам 2-ма, които плащат по $99/м за 100 лийда дневно. Те си ги проверяват допълнително по някакъв начин. Ако има LinkedIn акаунти към данните би струвало повече. InMail е с по-добра конверсия от email.

Ако продължава да има клиенти колкото да си избия разходите за платформата за да я използвам за мой цели ще ми е повече от достатъчно.

Може и да плюете WordPress, нo дори днес e 43% от всички сайтове, 60% CMS и 34% ecommerce.
това ми звучи като "Да защитаваме ЕвроАтлантическите ценности" , и какво като ползват 43% WP ? Ползват го баламурници които не правят разлика между Опел и Мерцедес.... в случая Мерцедеса е кастъм разработката. Видяла жабата да подковават коня и тя поискала....

Само като им видиш доводите срещу WordPress и ти става ясно колко са в час.
Аз досега не видях един да се обоснове технически, тъпотии от рода "ми не става" са за детската градина.

Само като им видиш доводите срещу WordPress и ти става ясно колко са в час.
Аз досега не видях един да се обоснове технически, тъпотии от рода "ми не става" са за детската градина.
само като ти чета глупостите които пишеш защото си некадърен и ме напушва смях, и понеже се вадиш гоУемия специалист , признаваш ли тестовете на https://www.immuniweb.com ? и можеш ли да постигнеш в живота си клас А+ на твой сайт ?

В момента имам 2-ма, които плащат по $99/м за 100 лийда дневно. Те си ги проверяват допълнително по някакъв начин. Ако има LinkedIn акаунти към данните би струвало повече. InMail е с по-добра конверсия от email.

Ако продължава да има клиенти колкото да си избия разходите за платформата за да я използвам за мой цели ще ми е повече от достатъчно.
Да предлагаш собствена хостинг услуга ако имаш списък мейли на ВП сайтове е един от най-глупавите начини за монетизация.

Очевидно не си много на ТИ с техническите аспекти на Уордпреса и не ти е много ясно в какви филми се вкарваш.
Затова аз бих изпращал оферти за ЧУЖДИ услуги и продукти (много премиум плъгини, теми, хостинги и т.н. имат АФИЛИЕЙТ програми).

Почваш лекичко с различните оферти, А/Б тестване и т.н. за да ти излезе сметката. Предполагам че ще има неколкократно по-добър резултат от предлагането на хостинг, и то твой...

Да предлагаш собствена хостинг услуга ако имаш списък мейли на ВП сайтове е един от най-глупавите начини за монетизация.

Очевидно не си много на ТИ с техническите аспекти на Уордпреса и не ти е много ясно в какви филми се вкарваш.
Затова аз бих изпращал оферти за ЧУЖДИ услуги и продукти (много премиум плъгини, теми, хостинги и т.н. имат АФИЛИЕЙТ програми).

Не си падам по revenue share модели. Съответно не работя с афилиейт програми.

Почваш лекичко с различните оферти, А/Б тестване и т.н. за да ти излезе сметката. Предполагам че ще има неколкократно по-добър резултат от предлагането на хостинг, и то твой...

На теб ти звучи глупаво. За мен ръчния таргетиран аутрич работи добре и искам да го автоматизирам.

Изказа мнението си. Благодаря.

Горе