Как да си намирате лийдове с ИИ? :)

Почти е готова картинката.

Email адресите ще бъдат прекарани през инструмент, който ще верифицира дали са реални, активни и т.н. Мислех и този сървис да го разработя аз ама засега ще си платя за външна услуга за да спестя време.

Като логиката за цялото нещо може много да бъде подобрена.

Bash:
Total WordPress sites with emails: 125,093

Top 15 countries:

| Country           | Count  |
  |-------------------|--------|
  | 🌐 Unknown (XX)   | 52,943 |
  | 🇺🇸 United States  | 29,634 |
  | 🇩🇪 Germany        | 6,035  |
  | 🇫🇷 France         | 5,575  |
  | 🇱🇹 Lithuania      | 5,491  |
  | 🇬🇧 United Kingdom | 2,321  |
  | 🇳🇱 Netherlands    | 2,318  |
  | 🇷🇺 Russia         | 2,256  |
  | 🇵🇱 Poland         | 2,205  |
  | 🇮🇳 India          | 2,196  |
  | 🇨🇭 Switzerland    | 1,116  |
  | 🇧🇷 Brazil         | 1,112  |
  | 🇮🇹 Italy          | 1,065  |
  | 🇫🇮 Finland        | 975    |
  | 🇯🇵 Japan          | 780    |

Код:
  Pipeline:
    Total emails (EN + direct): 29,332
    Free providers removed:     -8,031 (27%)
    Fakes/staging removed:      -2,717 (10%)
    Final valuable leads:       18,584 (63%)

Quality Breakdown:
    Business domains: 63%
    Free emails:      27%
    Noise/fakes:      10%

Top Industries:
    356  automotive
    242  law/legal
    135  design
    127  health
    114  consulting
     84  auto services
     72  construction
     60  real estate
     54  marketing
     53  dental

Днес хванах един глупав бъг за геолокацията.

PostgreSQL INET type връщаше някои ип-та като 1.2.3.4/32 ама net.ParseIP() na Golang очакваше 1.2.3.4.

В резултат 1.3м записа бяха фейлнали без да има грешка. Сега реже съфикса. Трябваше да ресетна брояча де.

Хубавото е, че това означава, че ще намери много повече сайтове от САЩ.

ИП-тата, които фейлват са от CDN-и. По-натам ще го направя да може да намира локацията дори ако сайта е зад CDN. Проблема е, че трябва да обходя целия IPv4 спейс за всеки домейн. 😁 Или да използвам някоя платена услуга ако потръгнат продажбите.

Screenshot 2025-12-02 at 18.09.31.png

Статистика за малко повече от седмица откакто събирам данни без да пипам кой знае колко по инфраструктурата.

Мащаб:​

• 134M+ домейна.
  • От тях 1.64М са Wordpress.
  • В момента с един сървър обработва ~430 домейна на секунда или 25.8к в минута.

WordPress:​

• 5.35% детекшън рейт - горе-долу 1 на 19 е WordPress
  • От 30.5М домейна 1.64М са WordPress инсталации
  • Фейлнали са 17.8М проверки, което е очаквано, защото използвам агресивни таймаутите за проверки. На места под 1 секунда.

WooCommerce:​

• Този пайплайн е сравнително нов. От 232к WordPress сайта, които е проверила системата 10.5% са Woo магазини.
  • Което пък е чудесна метрика за ecom фокусиран аутрич.

CDN:​

• Благодарение на филтрите 77% от засечените сайтове нямат CDN.
  • 1.26М могат да бъдат оптимизирани за да засича по-добре ама няма да се занимавам засега.
  • 23% от сайтовете са с CloudFlare. Останалите са под 1%, защото не съм вкарал мрежите им в платформата.
  • Нас ни интересуват сайтовете без CDN те биха имали най-голяма полза от услугата ни.

Email енричмънт:​

• Беше ресетван няколко пъти. Намерени са 230к сайта с проверени адреси за контакти.
  • Тук има най-много място за оптимизация и вероятно ще използвам ИИ.

Общо 11 сървиса, които си вървят спокойно в докер контейнери на сървър за 30 евро и обработват милиони заявки.

Идните дни ще се фокусирам върху самия хостинг за да му довърша интерфейса и интеграцията със Страйп. Ако има навити може даже да го тествате.

П.С. - има и 2 клиента вече с $99/м абонамент за 100 лийда дневно.

Статистика за малко повече от седмица откакто събирам данни без да пипам кой знае колко по инфраструктурата.

Мащаб:​

• 134M+ домейна.
  • От тях 1.64М са Wordpress.
  • В момента с един сървър обработва ~430 домейна на секунда или 25.8к в минута.

WordPress:​

• 5.35% детекшън рейт - горе-долу 1 на 19 е WordPress
  • От 30.5М домейна 1.64М са WordPress инсталации
  • Фейлнали са 17.8М проверки, което е очаквано, защото използвам агресивни таймаутите за проверки. На места под 1 секунда.

WooCommerce:​

• Този пайплайн е сравнително нов. От 232к WordPress сайта, които е проверила системата 10.5% са Woo магазини.
  • Което пък е чудесна метрика за ecom фокусиран аутрич.

CDN:​

• Благодарение на филтрите 77% от засечените сайтове нямат CDN.
  • 1.26М могат да бъдат оптимизирани за да засича по-добре ама няма да се занимавам засега.
  • 23% от сайтовете са с CloudFlare. Останалите са под 1%, защото не съм вкарал мрежите им в платформата.
  • Нас ни интересуват сайтовете без CDN те биха имали най-голяма полза от услугата ни.

Email енричмънт:​

• Беше ресетван няколко пъти. Намерени са 230к сайта с проверени адреси за контакти.
  • Тук има най-много място за оптимизация и вероятно ще използвам ИИ.

Общо 11 сървиса, които си вървят спокойно в докер контейнери на сървър за 30 евро и обработват милиони заявки.

Идните дни ще се фокусирам върху самия хостинг за да му довърша интерфейса и интеграцията със Страйп. Ако има навити може даже да го тествате.

П.С. - има и 2 клиента вече с $99/м абонамент за 100 лийда дневно.
Страйп няма да ти разрешат да приемаш плащания за такъв род услуга, но има варианти да продаваш кодове чрез Страйп които да активират блок който да продаваш

Страйп няма да ти разрешат да приемаш плащания за такъв род услуга, но има варианти да продаваш кодове чрез Страйп които да активират блок който да продаваш

Всичките плащания, които приемам са през Stripe. За всичките ми проекти.

Всичките плащания, които приемам са през Stripe. За всичките ми проекти.
ама тази услуга която в момента разработваш я има в списъците на забранени плащания на Страйп. Ти сега приемаш плащания за хостинг. Слушай ме какво ти казвам защото на тази тема съм супер компетентен. Може да си направиш запитване към Страйп и ще ти кажат същото.

ама тази услуга която в момента разработваш я има в списъците на забранени плащания на Страйп. Ти сега приемаш плащания за хостинг. Слушай ме какво ти казвам защото на тази тема съм супер компетентен. Може да си направиш запитване към Страйп и ще ти кажат същото.
Като го баннат ще се премести на скъпите платформи за плащания с големите комисионни които се използват за adult съдържание :) тогава друга песен ще запее :)

Като го баннат ще се премести на скъпите платформи за плащания с големите комисионни които се използват за adult съдържание :) тогава друга песен ще запее :)
той може да е специалист на тема програмиране, но аз пък съм експерт на тема платежни системи и като му казвам, че по-добре да не повдига темата в Страйп съпорта защото ще му сложат флаг за тази услуга той мисли, че го плюя...

Слушай ме какво ти казвам защото на тази тема съм супер компетентен.

Понеже си много компетентен по този въпрос - защо не отидеш да обясниш собствениците на платформи като Hunter.io, Apollo и стотици хиляди други в този сектор защо не трябва да използват Stripe? 🤔

То и обхождането на десетки милиони домейни от сървър в Hetzner по принцип не е позволено.

Може да си направиш запитване към Страйп и ще ти кажат същото.

Защо мислиш, че не съм прекарал темата през акаунт мениджъра си? Много зависи от това как се представиш, дали спазваш определени правила, къде е регистрирана фирмата и т.н.

Имам чувството, че в този форум на теория винаги всички сте големи специалисти ама само на теория.

Не съм програмист. С грешно впечатление си.

Последно редактирано:

Няма нужда. Просто ще интегрирам stablecoins ако се стигне до там. Таксите са ~0.1-0.5%.

Понеже си много компетентен по този въпрос - защо не отидеш да обясниш собствениците на платформи като Hunter.io, Apollo и стотици хиляди други в този сектор защо не трябва да използват Stripe? 🤔

То и обхождането на десетки милиони домейни от сървър в Hetzner по принцип не е позволено.

Защо мислиш, че не съм прекарал темата през акаунт мениджъра си? Много зависи от това как се представиш, дали спазваш определени правила, къде е регистрирана фирмата и т.н.

Имам чувството, че в този форум на теория винаги всички сте големи специалисти ама само на теория.

Не съм програмист. С грешно впечатление си.
жалък ставаш с твоето голяма грандоманско его.... като незнаеш много неща за мен какъв съм , къде съм работил ( пайнетикс ) и дори до преди година бях съдружник в английски финтех оператор ( преди да продам делът си ) който и в момента продължава да обслужва платформи за онлайн разплащания поне си трай. Изобщо нямаш представа с кой говориш в момента и какви знания и умения имам.

Евала. Драсни на Apollo и остналите компании да им кажеш колко са глупави, че приемат плащания през Stripe, защото продават лийдове, а не е позволено. Мен недей ме тормози. :)

Евала. Драсни на Apollo и остналите компании да им кажеш колко са глупави, че приемат плащания през Stripe, защото продават лийдове, а не е позволено. Мен недей ме тормози. :)
както и предположих не си гледал филма "от гпупав, по-глупав" , като разработчик може да си нещо , но прекалено голямото ти его ти носи само негативи в живота. Успех с твоите недовършени проекти....

Горе