Как да скриете откъде идват пакетите при дропшипинг чрез Aliexpress или Alibaba?

ochia03

New Member
Здравейте на всички,

Управлявам малък дропшипинг бизнес и доставям продукти от Alibaba. Един от проблемите, с които се сблъсквам, е, че много доставчици опаковат продукти, които ясно показват, че идват от Китай, което вреди на брандирането и доверието на клиентите.

Благодаря предварително

В този форум няма ли резачка за ботове?

Няма. Без тях основната активност ще е в темите за продаване на фейсбук страници/групи, някоя друга с конспиративна теория и една-две с каквото е популярно в момента (преди беше Ковид, сега е ИИ). :)

Технически няма причина да минават ботовете.

Screenshot 2025-12-30 at 17.56.30.png

Няма. Без тях основната активност ще е в темите за продаване на фейсбук страници/групи, някоя друга с конспиративна теория и една-две с каквото е популярно в момента (преди беше Ковид, сега е ИИ). :)

Технически няма причина да минават ботовете.

Виж файлът 35551
Тоест ботовете са необходимото зло за да не запада форума?

Не знам, ама май не помагат особено.

63b28a6dacd118bafdc1f45e225f74c9.png

Според мен може много по-креативно да се подходи, но какво да се прави. Ние нямаме контрол. :)

Това трябва да става автоматично. Също могат да се хващат преди изобщо да направят регистрация и няма нужда от промяна в XenForo. ;)

Слагаш Cloudflare WAF пред ендпойнта за логин/регистрация. С Cloudflare Workers инспектираш трафика и режеш. С ИИ можеш да си го сглобиш за 20-30 минути. Понеже трафика ви е малко ще е безплатно.

Правил съм такива решения за няколко платформи и е почти невъзможно да се заобиколи. Трябва да му се занимава да прави къстъм заобиколки конкретно за твоя проект, а повечето регистрации са от автоматизирани системи и няма да минат.

Предполагам имате платен акаунт? Ако да, там има функционалности именно за регистрации на ботове, но от опит мога да кажа, че с Worker става най-добре.

Горе