Как да сложа блога да се вижда при търсене във гугъл

Сложи линкове в 1-2 форума, с добър анкър текст, събмит по 1-2 директории. Размени линкове с дреуги сайтове на темата и рано или късно ще бъдеш индексиран
 
тоет бляблябля и си готов тва което ми го казваш го знам и маиче си мисля съм го напраив а как по бързо да влезна в такъв случаи
 
Времето за индексиране не може да се предскаже. Например аз започнах да пиша блог вчера и днес е индексиран (не гледай датите - редактирал съм ги):

http://data-protection-recovery-service.blogspot.com/
Статистика: http://www.tyxo.bg/?36041
Вече имам три посещения от търсачки: http://www.tyxo.bg/?ID=36041&show=keywords&period=all

Списък с индексираните страници

Бях сложил линк към блога в два-три форума (не съм го добавял в www.google.com/addurl/ - според някои това е грешка - трябва бота сам да те намери).

Иначе с други сайтове съм забелязал време от порядъка на няколко дена (интересното е, че се индексират по-рано, но излизат в резултатите няколко дена по-късно!).
 
Бях го писал някъде, но нищо.
За какво се занимавате толкова със индексирането? Събмитвате сайта в Диг.сом и сте готови.Бота минава през 1 ден(горе долу толкова ) от там и това за мен е най бързия начин.Всичките ми сайтове досега така съм ги правил и не е имало проблем.
 
Повечето линкове вероятно ще ускорят индексирането та затова се занимава толкова много народ с тази дейност :idea:

Освен това повечето линкове вдигат PR т.е. вдигат страницата на по-високо място в резултатите от търсенето.
 
Ако блога е в blogspot.com Google ще разбере дали се посещава - ако имаш 1000 уникални посетителя за един ден веднага ще ти бъдат индексирани всички страници, щото за Google това ще означава че сайта е интересен. Понякога се случва и обратното - спират посещенията - падаш от индекса :wink:
 
Видях скрипта ти за линковете - това е най-добрия скрипт за криене на връзки, който съм виждал :idea:
 
Благодаря ти, досега никой не му обърна внимание. Отдавна почти не се занимавам с JS, забравил съм го, а и не знам нищо за новите функции, сигурно може да се направи много по-елегантно, това го направих за 30-40 минути.
 
не обърнахме внимание защото аз не си крия афилиейт линковете които икска да ме прецака ще го направи така или иначе 8) останалите са готини хора :)

Мерси все пак за скрипта на някои може да му е полезно :) които иска да го ползва да му сложи линкче нали така беше :)
 
Забелязах един бъг: когато потребителят щракне върху някой банер скрипта започва да се държи странно - показва само щракнатия URL в статуса.
 
Скрипта няма връзка със статусбара, по-скоро може да е проблем на браузъра, аз съм го тествал само на Firefox и IE6. Скрипта се изпълнява едва след като се зареди напълно цялата страница, а в моя случай банерите са много и докато не се заредят работят само оригиналните линкове. Скрипта работи с ляв и среден бутон на мишката и Enter, когато променя href на линка му задава и target="_blank", т.е. ако линка не се отвори в нов прозорец значи има някакъв проблем.
 

Горе