Как да спестим време в обновяването на линкове ?

dunavfc

New Member
Здравейте на всички,въпросът ми може би звучи леко малоумен и неуместен,обаче не успях по друг начин да го структурирам.Ще се опитам да обясня от какво точно се интересувам и ще бъда адски щаслив,ако някой ме насочи в правиланта посока,защото този проблем ме мъчи доста и не мога да продължа развитието си на сайта който замислям.Та да си дойда конкретно на питането,значи искам да знам,как мога,ако искам примерно да променя нещо в сайта си ( да сложа реклама,промяна на фон,промяна на дизайн ) и имам примерно 5000 страници да не се налага на всяка една отделно да поставям нов код ? Знам,че за стилове това е CSS,но ако искам да сложа google adsense как да направя така,че да не се налага да го слагам отделно на всичките си страници една по една.

Благодаря предварително :)
 
От: Как да спестим време в обновяването на линкове ?

Решения #1: USE WORDPRESS!
Решение #2: php!
include.php каза:
този файл ще съдържа html кода или каквото пожелаеш

След това инклудваш този файл там, където искаш да се види съдържанието! И като редактираш include.php това ще рефлектира и там, където е включен. По-просто не мога да обясня. И какво мислиш да постигнеш в тази сфера, ако питаш и за най-малките дреболии?
 
От: От: Как да спестим време в обновяването на линкове ?

Благодаря за информацията ;) Иначе то така се почва в която и да е сфера с питане,интересуване и т.н. никой не се е научил научен колкото и банално да звучи :)
 

Горе