Как да спечелиш повече посетители?

fomalhaut

New Member
Здравейте :) ще попитам няколко различни въпроса , защото не искам да правя няколко теми за тях.
1ви - Имам блог...как си спечелвам повече посетители какви са начините ? Единия начин със спам ли е ?
2ри - Какви са лошите страни когато правиш блог и копирваш информация от друг сайт при което само някои изречения ги пишеш с твои думи?
и 3ти - Сега имам блог в блоггер , когато вече реша да си сложа хубав домейн ще запазя ли посетителите?
 
От: Запитване

Ще ти отговоря на първия въпрос понеже и аз се занимавам с блогчета.Как да спечелиш повече посетители? - първо блога ти трябва да е на някоя интересна тематика,която ще привлече окото и да не е копирана, защото всеки ще си каже " това съм го чел ... " и няма да се върне отново.Ако пишеш по форуми редовно си постави линк към блога в подписа, намери си хора, с които да размениш линкове или пък си купи. Също така има доста безплатни директории, в които може да си регистрираш блога и ще си привлечеш посетители.Социалните мрежи също са добър избор.Това е от мен , надявам се да съм ти помогнал ;)
 
От: Запитване

Ще ти отговоря на първия въпрос понеже и аз се занимавам с блогчета.Как да спечелиш повече посетители? - първо блога ти трябва да е на някоя интересна тематика,която ще привлече окото и да не е копирана, защото всеки ще си каже " това съм го чел ... " и няма да се върне отново.Ако пишеш по форуми редовно си постави линк към блога в подписа, намери си хора, с които да размениш линкове или пък си купи. Също така има доста безплатни директории, в които може да си регистрираш блога и ще си привлечеш посетители.Социалните мрежи също са добър избор.Това е от мен , надявам се да съм ти помогнал
Първо благодаря много за отговора :) Значи той е на интересна тематика ,но от там дето копирвам информация...аз поне не бях го намирал преди ще пробвам за сега така докато измисля нещо по добро :) това с разменянето на линкове ще си правим взаимно реклама или ?А тези безплатни директории можеш ли да ми кажеш някои :)
 
От: Запитване

Значи добре копираш, по добре ще е за 5 минути да преразкажеш/съкратиш/удължиш статията и така ще е много по-добре.Относно разменянето на линкове, да разбира се, че взаимно си правите реклама и така си прехвърляте посетители.А за безплатните директории погледни в секцията за блогве, за където мисля че е и тази тема ;)
 

Горе