Как да убием с един куршум два заека!

Cybertack

New Member
Здравейте,
преди два часа открих един нов свят и искам да го споделя с вас и дори да ви поканя в него.

Уебмастърския форум почти нямаше никой, а тук беше паднал сървъра по незнайни причини и нямаше какво да правя, забелязах една статия която имаше упътване как да защитим нашият афилейт линк та всеки който кликне да се регистрира гарантирано като афилейт дори и да махне ID-то. Стори ми се доста интересно и реших да видя самия сайт който предлагаше услугата, (между другото гледах, че фри местата са ограничени) тръгнах да се регистрирам а те ме питат за paypal акаунт или алтернатива по която мога да получа пари. Първоначално се стреснах викам си да не съм объркал сайта :) Както и да е дадох го нали не искат да вземат а да дават :)

Оказа се че съвсем случайно съм открил може би най добрата програма за печелене на пари в интернет. Значи схемата е такава, скривате си всички URL адреси които не искате да се виждат като афилейт и същото време печелите от това. При отваряне на новия (скрит) адрес в горната част му се появява една лентичка с реклама, същото време и линк към сайта (който ви предлага услугата), ако потребителя кликне на рекламата печелите от реклама а ако кликне на бутона на сайта го регистрирвате като афилейт във вашата мрежа на сайта (който ви предлага услугата). Дори ако искате да покажете някой клип на ваш приятел в YouTube като "Cloack"-нете url-то в системата и му го покажете печелите пари.

Да ви кажа честно от два часа четене и гледане на филмчета в този сайт станах като пиян. Ще ви дам линк и който се е заинтригувал да чете на инглиш, че да не се изложа повече с обяснения от типа на първокласник :)

Между другото наистина фрии регистрациите са ограничени и ако ви харесва регвайте се не губете време. Това което се опитах да ви разкажа по горе даже не е и 5% от това което ви предлага сайта. Да спомена само че имат база данни от книги които по реалната им пазарна цена са на стойност $8,877.34 а вие можете да теглите която си искате безплатно.

Прочетете повече - http://ViralURL.com/about

ПС: Извинявам се много за неясното изразяване но в момента наистина съм претоварен от информацията която получих :( Надявам се за разбиране от ваша страна и ви благодаря много за вниманието.
 
И аз бях настроен по същия начин и все си виках "ся гледат пак да пробутат нещо уж за безпари" но ти гарантирам, че ще останеш доволен...!! Прочети информацията в самия сайт и ще разбереш повече, че аз като се опитах да обесня нещо се изцепих яката :(
 
Cybertack каза:
И аз бях настроен по същия начин и все си виках "ся гледат пак да пробутат нещо уж за безпари" но ти гарантирам, че ще останеш доволен...!! Прочети информацията в самия сайт и ще разбереш повече, че аз като се опитах да обесня нещо се изцепих яката :(
колкото и е да хубава идеята това не променя факта че скамърите не плащат , а ти ги рекламираш за без пари
 
От: Как да убием с един куршум два заека!

И в крайна сметка някой с впечатления дали плащат има ли? :)
 
От: Как да убием с един куршум два заека!

Я кажи че нещо не разбрах. Аз като ти влезна на сайта дето имаш афф линк, и реша да си купя нещо, натискам върху афф линка и къде отивам ?
На страницата на продукта ? или на страницата на тези ViralUrl
Щото ако е втория вариант, няма да има нормален човек дето ще направи такава глупост
 

Горе