Как е най-добре да се процедира с линкове от футъра?

nikitka

Member
Здравейте,
предварително искам да се извиня ако темата не е за този раздел или пък в имало подобно питане, признавам си аз не съм го видяла.
Имам един казус, който не мога да реша и се нуждая от помощ/ съвет.
Става дума за следното: Имах стар сайт, който не харесвах особено и сега му преправиха дизайна нацяло, а същото така смених и домейна. НАправен е редирект с 301 от стария към новия, но не знам как е най-добре да постъпя с линковете от футъра, който имам, а те не са никак малко. Става дума за линковете, който сочат към стария ми сайт от доста други клиентски сайта. Дилемата ми е как е най-добре да се процедира: Дали е добре ако там където пише "Изработил" се постави кл. дума+ бранда, или да е само бранд, или само домейн, или на всеки сайт различно или бранд или домейн? Също така не съм наясно спрямо непрекъснато променящите се правилата на гугъл дали е добра идея да имат title таг тези линкове? Другият проблем е дали линковете в клинтските сайтове да продължат да сочат към стария домейн или да ги заменя с новия?
Надявам се, че успях правилно да представя главоблъсканицата, с която се боря и ще се намери някой добър човек да ми помогне да я реша.
Благодаря предварително на всеки, който отдели време за да прочете поста ми и евентуално ми даде съвет :)
 

Горе