Как мога да пазарувам през PayPal?

martist

New Member
Здравейте,

регистрирах си картата в PayPal и сега ме интересува как мога да извърша плащането на сумата която е необходима за покупката? В сайта от който ще купувам съм предпочел за разплащане PayPal. Автоматично ли ще бъдат изтеглени парите от картата? Ако имам получени пари в акаунта на paypal и недостатъчна сума в картата ( да речем цената е 55usd в paypal имам 8usd, а в картата 50usd )трябва ли да вкарам в нея цялата сума или може да се комбинират двете сметки?

Благодаря
 
От: Как мога да пазарувам през PayPal?

Не трябва да правиш нищо! Само трябва да четеш какво излиза на екрана и да щракаш по бутоните. Просто си работи. Ако не работи - не работи (напр. могат да ти блокират акаунта по всяко време и тогава ще трябва да ходиш да си купуваш скенер за да сканираш сметки за телефон/вода/ток и т.н. за да доказваш, че ти си ти; може и лична карта/паспорт/шофьорска книжка да поискат да им сканираш).

Ако нямаш достатъчно в сметката на PayPal ще си дръпне от картата ти разликата (ако имаш толкова). Това може да си го настроиш по друг начин (напр. да дърпа само от картата ти) като прочетеш какво пише в сайта им по този въпрос (т.е. търсиш връзката "Help", щракаш на нея и четеш).

От PayPal често блокират акаунти.

http://www.paypalsucks.com/
http://paypalsucks.org/
http://www.paypalsucks.net/
 

Горе