Как може да се печели в интернет от право?

Реших преди да направя тази тема да се консултирам с чичо Гошо, но той изглежда не успя да ме разбере какво го питам :) или аз ли не знам как точно да го питам, не ми стана ясно.Конкретният ми въпрос е как бих могъл да монетаризирам и има ли въобще такъв начин или трябва да се създава тепърва, придобиваните в продължение на 5 години юридически знания в интернет при положение, че все още не съм завършил и съответно не мога да упражнявам поради законови ограничения професията.
 
От: Как може да се печели в интернет от право?

А кой е казал, че именно така трябва да упражняваш? Виж аз как го виждам - имаш достатъчно знания, които си готов да споделиш с друг човек по негов казус, но това става чак след като той заплати едно символично дарение в Paypal, за да продължи да съществува сайта ти, който ти с такава готовност и хъс развиваш, а това разбира се стимулира и мотивира твоето обучение и развитие.
 
От: Как може да се печели в интернет от право?

Има български печеливш сайт на тази тематика - lex.bg ,
огледай го и си прецени за себе си какво ти е по силите.

Та горе долу да ти дам насоки:
1. Пишеш статии на правна тематика, лесно четими от масовката и то по теми, които са злободневни /осигуряване, съкращаване на персонал, обещетение, разводи и тн/
2. Правиш каталог към сайта, в който други адвокати и юристи да си публикуват обявите.

Ако даваш кадърни съвети и си пишеш добре статиите, хората ще се връщат в твоя сайт, ще споделят линкове към решени проблеми.

Абе чака те страшно много работа ако искаш да развиеш правен портал
 

Горе