Как моя позната изкара 3200 долара за един месец като affiliate

Статус
Not open for further replies.

kyko

New Member
Моя позната ми показа чека си за първия месец работа в партньорската програма на Strong Future International - ей такива очи отворих :shock: - 3200 долара!!! И това още първият месец! Не смея да си мисля, колко ще изкара втория.

Каква е тая програма!
Състои се в популяризиране на е-магазин към програмата, а приходите се формират от:
  • привлечените посетители, които направят покупка
  • привлечените посетители, които направят продажба
  • привлечените подагенти (реферали), които сами са купили/продали и/или са привлекли реални купувачи или продавачи

Писах малко повече за програмата в сайта си в статията Как да изберем най-добрата партньорска програма

Как моята позната е спечелила тия 3200 още първия месец!
Програмата предлага доста възможности за значително увеличаване процента на приходите, детайлна информация как да популяризирате успешно партньорските си връзки за всеки от каналите за приходи и т.н. Та моята позната се възползвала от кажи-речи всичко в тая посока, като за някои неща се плащало; после ходила по форуми и сайтове да си популяризира партньорските връзки, направила си безплатен сайт по темата "приходи от Интернет", с който насочвала посетителите към програмата, като си платила за реален трафик от посетители за него и още към края на месеца вече имала 60 привлечени в системата и извършващи покупки потребители. Та, най-грубо казано, те и донесли и тая комисиона.

Вярно, не е малко работа, иска се четене, знаене на английски, време и усилия, ама... 3000 долара са това. Та и аз се включих и сега тествам да видя какво-що. Другия месец ще мога да кажа от моя опит как са нещата, макар че аз съвсем не следвам нейната стратегия.

Но накратко, това е нейният начин и той й носи успех. Ако искате да пробвате и вие, ето ви адреса: Strong Future International.
 
От: Как моя позната изкара 3200 долара за един месец като affiliate

Добър метод е това с: "моята приятелка". Можеше просто да направиш ревю без да лъжеш :), както и да е, кажи сега ТИ какво изкара, а не твоята виртуална приятелка какво е направила. И има ли файда от тях - тракинга какъв е, колко време стоят кукитата,etc - обясни подробно след като си се регистрирал вече.
 
От: Как моя позната изкара 3200 долара за един месец като affiliate

Абе постарал се е - готино е подготвил програмата, ама е объркал форума...
в бг-кравва може да навърже повече баблюги :)
 
От: Как моя позната изкара 3200 долара за един месец като affiliate

Я дай снимка на тая твоя приятелка :)
 
От: Как моя позната изкара 3200 долара за един месец като affiliate

sfi са сериозна афф програма. Малко са странни, но има какво да се научи от тях.
Лошото е че постоянно променят компенсейшън плановете и промотиращите линкове.

3200 за месец звучи като фанастика като им знам системата. :)
Платеният трафик от revisitors не вярвам, че е толкоз ефективен.

п.п. и като слагате афф линкове в постовета пишете, че са такива - горе са два

тракинга какъв е
от афф. линка се вижда
 
Последно редактирано:
От: Как моя позната изкара 3200 долара за един месец като affiliate

Имам предвид метода на трак - дали е с кукита или с директ и ако е с кукита колко време стоят.
 
От: Как моя позната изкара 3200 долара за един месец като affiliate

Май имат и от двата, но отдавна не съм влизала в претрупания им сайт и с точност не мога да кажа.

Ей това е от форума им -sfidboard . com / вече и той затворен/
If someone registers for the program under you and then opts out, according to our affiliate agreement they are supposed to sit out for 6 months before rejoining under someone else.

However, if they do go out and do another search and register again using someone else's link, they will be placed under that person and not under you.

There are several checks that we have in place to try to prevent double registrations, but from time to time it does happen.
и проблеми имат сякаш в момента...за някакви дос атаки чета на news . sfimg . com
 
Последно редактирано:
От: Как моя позната изкара 3200 долара за един месец като affiliate

Ама сте интересни и вие! Като казвам "моя позната", имам предвид точно, че моя позната ми дава информацията за sfi. Аз се регистрирах януари в програмата и просто няма как да споделям собствен опит, щото чак другия месец ще си получавам (евентуално) заработеното. Тя се е регистрирала ноември и получи чека си януари. Това е.

Иначе и аз съм изумен от цифрата, но освен ако тя не ме лъже нещо, което не виждам каква файда би й донесло, все пак видях снимка на чека й. И едиствено затова се регистрирах, да видя за какво става въпрос, плащат ли, как и пр. И това, което видях, ви го описах с две думи, защото наистина из многобройните им менюта, човек може и да не успее да види ясно каква е цялата идея на тая програма.

Иначе виждам, че при изброяването на възможните канали за приходи от програмата не съм ги посочил съвсем правилно. Пак са три де, но съм пропуснал да посоча, че може да се печели и за просто привличане на агенти, от които да не получаваш комисиона ако купят/продадат нещо, а еднократна сума за това, че са се регистрирали. Та ето го правилния списък (с моите партньорски връзки към всяка от подпрограмите).

  1. комисиона за привлечени регистрирали си за агенти към SFI - еднократна твърда комисиона от макс. $11 - SFIPPA
  2. комисиона за покупка от е-магазина от привлечените директни клиенти или подагенти (реферали) и техните клиенти - взима се комисиона за сделките на агенти до 7 подниво - Tripleclick
  3. комисиона за продажба от привлечени като продавачи в е-магазина, включително от подагенти до 7 подниво - ECA
 
От: Как моя позната изкара 3200 долара за един месец като affiliate

Та ето го правилния списък (с моите партньорски връзки към всяка от подпрограмите).
kyko,
Смятай че този списък е за тази година, може би. Миналата бяха други.
Ако толкова си впечатлен и искаш да опитваш направи сайт където да пишеш за тях докато ти писне от промени.:mrgreen:

Ето тука малко статии и опит с SFI -http://21stcenturyaffiliatemarketing.com/category/sfi-marketing-group/ с които съм напълно съгласна.
 
Последно редактирано:
От: Как моя позната изкара 3200 долара за един месец като affiliate

Здравейте,

Споделих това, което ми бе казано от моята позната. Разбира се, аз също влязох в системата да видя квво и как става. Определено тия са си създали перфектната машина да им върти оборот и трупа пари и вероятно някои печелят от нея и като партньори. Е, това със сигурност не е станало без да инвестират в нея. В това се убедих аз. Ако разчиташ само на безплатното членство си е безсмислено. А аз пари за участие в партньорски програми не давам. Правило! Та, отказах се, де. И поднасям извиненията си към всички, които са тръгнали да опитват, като съветвам новопопадналите в темата просто да я забравят, а още по-добре би било, модераторите да я пратят в коша - само загуба на време за мераклиите за бързи пари от Интернет. Има други начини, изпробвани, някои от тях съм споделил в сайта си (Как да печелим от Интернет - проверените начини), там гледайте и действайте.
 
Статус
Not open for further replies.

Горе