Как се оправяте с кризисни ситуации?

road_runner

Member
За да поясня за какво говоря, имам блог за баскетболни прогнози и залагания. Когато го пуснах правеше по 60-70 уникални на ден и към 100-120 презареждания. Прилично, като се има в предвид, че нямах особена идея как да се рекламирам. Дотук добре, ама лятото нямаше почти никакви читатели, защото баскетболният сезон е приключил. И за капак на всичко в момента има локаут, който ще ми изяде още поне два месеца читателски интерес. Та дето се вика в момента пикая срещу вятъра. Почвам да се ядосвам, мотивацията ми изчезва......не зависи нищо от мен, а си губя от времето , в което може би трябва да захвана нещо друго.
Та ако някой има подбни преживявания , ще ми е интересно как се е справил с тях.
 
От: Как се оправяте с кризисни ситуации?

Разходки на чист въздух, студени душове, здравословна и богата на антиоксиданти храна, редовна медитация, дихателни упражнения, позитивна визуализация, ежеседмични клизми, четене на фън-шуй литература....




























































... И сичко ше е радост, песен, и пачки :) .
 
От: Как се оправяте с кризисни ситуации?

Прави нещо за собствен кеф. Така хем няма та ти писва, хем ако го правиш добре, няма как да не успееш.
Лично аз в кризисни ситуации правя линк билдинг, примерно, само че при мен става въпрос за по-развити уебсайтове. От нулата е най-трудно да отлепиш, после вече става интересно, яко и печелиш.
 
От: Как се оправяте с кризисни ситуации?

то добре, че ми е линк-билиднга, че да докарам по 30ина уникални на ден. Смешна история. Плановете бяха в момента да правя по 100на уникални на ден поне. А това за клизмите няма да го коментирам..........
 
От: Как се оправяте с кризисни ситуации?

Анализирай конкуренцията си и виж те какво правят. После виж къде бъркат и го направи по-добре.
 
От: Как се оправяте с кризисни ситуации?

Зарязваш закучения проект и започваш нещо друго, в което виждаш резон. След месец-два се връщаш да видиш шава ли, ако да, почваш го, ако не още два месеца наказан:)
 

Горе