Как се развива блогът ми?

Azula

New Member
Тъй като ми писна, откровено казано, от лъжи, полуистини и недомлъвки, направо ще попитам тук.
Не искам да обявявам публично името на блога си, но е нишов, с ориентация към жени. Дават се съвети и се коментират продукти. Профи съм в областта и съдържанието ми е 100% автентично - моето про мнение - искрено, без крадене и преводи на западни сайтове. Напоследък избягвам да пиша за продукти, които ми формират негативно мнение, защото не се четат толкова.
Започнах да го пиша през март 2016.
В момента Google Analytics-ът ми стои така:

21106906_1589442474410177_3920670036382755433_n.jpg

Както казах, някои дами от моя бранш, които питам, откровено ме лъжат (поне така мисля), защото аз получавам редовно коментари от мои читателки, а те - не. Въпреки това се твърди масово, че са с по-добри числа от мен. Това ме учудва. На Google търсене на име на блога, моето лично име и някои ключови думи излизам директно на първо място.
Искам да питам профитата, които правят женски блогове - козметика, мода и пр. Това нормални числа за бранша ли са, лъжат ли ме, като ми казват, че това не е кой знае какво?
В същото време от издателство ми се обадиха да сключим договор за книга (и то немалко издателство), така че, откровено казано, съм тотално объркана.
Чакам отговор.
 
Последно редактирано:
Как се развива блогът ми? ... Това нормални числа за бранша ли са, лъжат ли ме, като ми казват, че това не е кой знае какво?

На пръв поглед данните са много добри и не трябва да се притесняваш. Винаги ще има хора, които ще завиждат, именно по тях ще се ориентираш за твоя успех.

В същото време от издателство ми се обадиха да сключим договор за книга (и то немалко издателство), така че, откровено казано, съм тотално объркана.

Не трябва да си объркана, а напротив - това ти е критерия, само и единствено от това трябва да се интересуваш: хората те намират, четат, предлагат ти работа, сътрудничество. Ако не беше добра - това нямаше да се случи.
 
някои дами от моя бранш, които питам, откровено ме лъжат
Явно не си запозната с женската солидарност:

(от ерата преди джеб-телефоните)
Една съпруга е на кафе при Мичка, нейна приятелка. Позабавила се и мъжът ѝ звъни по телефона.
Домакинята вдига слушалката.
- Миче, бе жена ми отиде при теб на кафе за малко, а още я няма?
- Ооо, от седмица не съм я ни чувала, ни виждала.
 
Azula, в един сайт за СЕО специалисти бях видяла съвет да пускаш ключовите думи от напълно чужд компютър, за да видиш дали излиза на първо място. Защото ако е от собствения Гугъл не давал коректни резултати. Не разбирам много от СЕО, но ако ти е от полза, опитай. Успех на блога ти! На коя платформа е направен?
 

Горе