Как се става копирайтър? Статия, написана от мен и опита ми.

@cross За разлика от теб, аз не си изкарвам парите с писане, но въпреки това пиша по-добре от теб. Ти навсякъде се хвалиш с това, а допускаш елементарни грешки, после се сърдиш, когато те поправят. Колкото до редакторите - всеки има нужда от редактор, най-вече копирайтърите, авторите на текстове, глупаво, идиотско е това да се отрича.

Разбира се, че в моя екип от копирайтъри и автори на текстове си имаме редактори, само можеш да спечелиш от това, да работиш с редактор и да ти проверява текста.

Ако приемеш забележката ми като заяждане - с удоволствие ще се заяждам с теб. Ако я приемеш като приятелска забележка и ми пишеш на ЛС - ще ти помогна с каквото мога. ;)
 
Редно е като сформирате цяла групичка мои противници, които опонират на абсолютно всичко, което кажа, поне да се научите да пишете като хората.
ти сам си си противник :) тръгнал да спори със Саше хаха, цялото ти представяне във форума е против теб, колкото по - бързо го осъзнаеш и си направиш нов профил и почнеш на чисто толкова по - добре ще бъде за теб.
 
Тук вече подкрепям @Странникът и колегите! Без редактори не може, не е професионално. Освен ти самият да си много добър редактор и супер навътре в граматиката...

Ивчо, но ти не се "коси"! От всички твои теми се вижда че имаш отличен потенциал и опит във всичко, а лоша реклама няма. ;) Все ще "чукнеш" някой клиент. Успех!
 

Горе