аз в момента правя такъв 3 минутен клип с тази програма , но още не е готов. Функциите му обаче са страхотни и усещам как Холивуд в скоро време ще фалира . Да има достатъчно теми за отделен раздел за Изкуствен интелект вече. Междудругото голямото затишие във форума и съответно по всички форуми е защото който се е захванал да комуникира с изкуствен интелект - друго не му трябва. Обикновенно по форумите е пълно с комплексари които избиват чивиите си върху другите, но откакто комуникират с ИИ там си избиват компексите вече. Освен това при комуникацията си с ИИ човек установява колко повече НИЩО НЕ ЗНАЕ.... и така се амбицира да научи каквото му е необходимо. Разликата е, че ако питаш някой да те научи на нещо първо се срамуваш , че не го знаеш и се срамуваш от самия риск човека да не разбере, че си неграмотен по дадена тема. При комуникацията си с ИИ човек смята ИИ за машина от която не го е срам защото ИИ никога няма да му се подиграва , че незнае нищо.Това е супер, наистина. Я дай нещо, правили ли си за сега нещо? Или само разглеждаш. Днес ще се запозная, че като гледам какви инфлуенсърски клипове има и на какви цени са, това ще ги сложи в малкия джоб.![]()
то и аз съм начинаещ по темата с видеа от ИИ , но все отнякъде трябва да се тръгне. Човек се учи докато е жив все пак. Междудругото рекламата ти във фейса на coolicehost с мацката е много добро попадение. Появява ми се често и има гледаемост!Все си мислех, че AI няма да замести чатенето с обикновените хора.
Драсни да кажеш за прогрес с видеото и да дадеш съвети.Аз мисля за рекламни основно, но мисля, че едно 80% от тук биха го ползвали за такова нещо. Реално като се замисля, това с пълна силна ще избута и многоинфлуенсъри.
Значи си заслужава инвестицията? Ще се радвам да видя нещо направено от обикновен човек, така де, начинаещ като мен.