Как си обновявате страниците?

слагай cp.js и няма да имаш такива проблеми
Малко повече подробности затова.. ако може.
Иначе имаме забранен десен бутон, забранена селекция, забранено copy, целия код е на един ред на страницата и пак... 250 думи директно копирани...
писах им да ги махнат, ще се свържа и с хостинга... ама това ми отнема време, от почивката да се разправям с
 
https://copypoison.com

при копиране замърсява текста, като еднакво изглеждащите символи на кирилица ги замества с тези на латиница и се губи семантиката на текста
имам доста такива копирани статии и им гледам сеира
 
Това е само за ламери, за хора, които представа си нямат от сайтове. Ще има някаква ползва от него, но авторитеките ще спрат js и пак ще копират. Аз за сега съм нямал проблем с това, но си е гадна работа, всеки гледа на лесно.
 
ми точно ламерите копират статии :)
Идеята е, че не знаеш, че има защита и копираш заразен текст.
Както и да е, няма да споря с многознайковци.....ваша си работа.....
 
Имаше една приказка, която гласеше, че книгите са като огледалата - ако в тях гледа глупак, не можеш да очакваш да видиш отражението на гений. И тук нещата не са по-различни. Преди време @mobilio представи модул за WordPress, който беше базиран на CopyPoison, докато пишман майсторите плюеха по него и @cloxy и обясняваха на нас „глупаците” каква простотия е.

Кой да предположи, че глупаците не сме ние? Ако си наумя, че ще открадна дадено съдържание, независимо дали му баете, или му правите заклинания, накрая пак ще го взема. Факт. Но замисълът е друг. Защо тогава си инсталирате системи за видеонаблюдение и сензорни аларми, когато така или иначе няма смисъл? Какво ви спира да оставите бележка с инструкции за заобикаляне на системата?

Колкото до ползите от CP, стига да се вгледате внимателно, може да откриете такива. От друга страна, ако това, че ви крадат е най-големият ви проблем, може би е време да преразгледате приоритетите си. Никой не казва да се оставите да ви крадат, но какво, по дяволите, означава „забранен десен бутон и селекция”?! Това може само да отблъсне някои потребители.
 
имаме забранен десен бутон, забранена селекция, забранено copy, целия код е на един ред на страницата и пак...
Надявам се това
Код:
User-agent: *
Disallow: /
да не сте го пропуснали. Ако да - сложете го.
 
От друга страна, ако това, че ви крадат е най-големият ви проблем, може би е време да преразгледате приоритетите си. Никой не казва да се оставите да ви крадат, но какво, по дяволите, означава „забранен десен бутон и селекция”?! Това може само да отблъсне някои потребители.
E какво да правя. Нямам как да си сменям приоритете, заради нечии мързел. Тази статия ми важна за мен и беше на 8-мо място и изпадна за отрицателно време на втора, трета страница. Забраната, обикновено значи, че нещо не е позволено, ясно е че като всяка една забрана може да бъде заобиколена, но оправдания от типа работя с копирайтъри бля бля бля. Значи може да се отдели някакво време да се спират javascriptоve, включително и други трикове... а не може да се пренапишат едни 500-700 думи...
Всички, гледаме, копираме, пишем от някъде
User-agent: * Disallow: /
Като, човек няма какво да каже, е по-добре да замълчи понякога.
 
Мъдър съвет. Остава да го разберете и приложите.
 

Горе