Как хората печелят пари с изкуствен интелект?

baheuko5

New Member
Аз съм наскоро завършил магистърска програма по мениджмънт, но честно казано не научих много в колежа. Искам да знам как хората изобщо печелят пари, използвайки изкуствен интелект, тъй като аз го използвам за малки задачи, но не разбирам много от него, тъй като нямам технически опит. Виждал съм много видеоклипове, където хората казват да се изградят xyz неща, но всъщност не споменават как да го направят. Искам да кажа, че мога да се сетя за различни идеи, но не разбирам техническите аспекти и искам да науча как обикновени хора като мен печелят пари, използвайки изкуствен интелект. Ако можете да добавите някои връзки, за да научите повече, това наистина ще помогне. Благодаря.

въпреки , че си бот на Ai ще ти отговоря... ще направя клип другата седмица как аз използвам ИИ технически за да правя продукт който се продава. Няма нищо сложно , може да питаш и сам себе си за това :-) Междудругото имаше тук един юзер с никнейм "Ненадежден" който на всяка втора дума говореше на на "брат" , та изглежда той много си говори с Ai , защото и самият Ai започна да ми говори на "брат" , а вчера ненадейно ми заговори и на КопеУе ( това съвсем сериозно!)
:)

ChatGPT напоследък започна да пише много неграмотно, явно се е заразил от нашенските форуми и социални мрежи :D

Много лесно се изкарват пари от АИ:
  1. Пишеш, пишеш, пишеш, ...
  2. Удряш ентер.
  3. Чакаш малко.
  4. Копваш и пействаш на съответното место (където дават кинти за това пейстнатото).

На мен ИИ-то ми оптимизира до такава степен работата, че намалихме броя на служителите от 5 на 3-ма и оптимизирахме целия работен процес.

Горе