Картинки при публикация във фб

momcheto

Well-Known Member
Здравейте, от няколко часа като публикувам от два мои сайта и не ми изскачат снимки към публикацията.

По принцип не съм имал проблем преди, даже тествах, старите публикации са ОК и излиза изображението. Но новите нещо са сбозени?

Не съм правил абсолютно никакви корекции по сайта и т.н.

Какво може да е причината?
 
От: Картинки при публикация във фб

Е как досега е имал и изведнъж няма опенграф? Наскоро пуснах подобна тема. Ту имам, ту нямам картинка. Седмици наред имам, а после тука има тука няма.
 
От: Картинки при публикация във фб

Амиии нямам Open Graph на снимката, понеже се вкарва с wysiwyg редактор в публикацията. Но всичко си вървеше?
 
От: Картинки при публикация във фб

Направиха промени в тъмбовете. Ако използвате og тагове и тъмбовете са по-малки от 200х200 не ги показва. Има проблем тези дни с тъмбовете, пробвайте да минавате през дебъгъра.
 
От: Картинки при публикация във фб

Явно напоследък е доста явен проблемът с пускането на статии във фейсбук страници и показването или не на снимката към тях. За да не отварям поредна тема, тъй като започнаха да се отварят подобни, ще задам въпроса си в тази:
2013-03-13_215212.jpg
Тази снимка изобразява това, което ми показва дебъгера, както на адрес, където функцията работи, така и такъв, където не произвежда снимката, т.е. две различни, но идентични статии, с еднакво прикачени снимки, но проблем само в едната. Всички ogg си ги има в кода на страницата, не зная защо са в жълто. Това с розовото не го разбирам какво е. Става въпрос за wordpress сайт, на който ползвам плъгина simple facebook connect. Както се казва, имат и равно начало - платформа+плъгин+двата текста, снимките са качени по идентичен начин, резолюцията им е над 200, под 1000, и 1-2 мб.. И к'во прайм ся..?!
 
От: Картинки при публикация във фб

Аз пък правя пренасочващ html файл и всичко е пушка ... Иначе май при всички има такъв проблем!
Дори при постването на клип от vbox7, пак понякога не ми излиза картинка ...
 
От: Картинки при публикация във фб

При мен нещата се оправиха след ъпдейтването на плъгина (Joomla) за Open Graph. Поне сега дебъгера показва само някаква грешка при таговете.
 
От: Картинки при публикация във фб

Нищо не барам! Eйсега пуснах една статия и си върви, a тоя дебъгер отново показва 12 реда с грешки и все едно всичко е на-акано.. Не смятам да си троша нервите, а то да прави каквото си иска..
 
От: Картинки при публикация във фб

И при мен го прави това, един и същи линк, който преди си излизаше правилно и ми даваше да избера между 3 снимки, сега ми дава само 1 снимка и то грешна, която няма нищо общо с поста, който искам да пускам
 
От: Картинки при публикация във фб

и аз подарявам малки страници , със забалежката че искам да имам възможността да публикувам от време на време когато си искам............ако се интересува някои да пише на ЛС :)
 

Горе