Качване на продукти в онлайн магазин

axell

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Търсим човек за качване на продукти в онлайн магазин за хранителни добавки.
Нека всеки кандидат да дава базова цена за 100 продукта.

Полета, които трябва да се попълват са следните:



  1. Заглавиe
  2. Цена
  3. Марка
  4. Уникален код на продукта
  5. Снимка
За позиции от 1 до 4, ще предоставим файл под формата на Excel, който да използвате. Ще Ви предоставим и снимките, които ще трябва да качвате през администраторската част. Системата работи на Wordpress, така, че предполагам е позната на повечето от вас.

  1. Описание – тук ще е необходимо да съставяте кратко описание за всеки продукт, но за целта ще Ви предоставим сайтове на български и английски, от където да сглобите текста. В общи линии тази работа ще изисква copy и paste
  2. Избор на категория – един продукт може да се постави в няколко различни категории и това ще трябва да прецените според конкретния продукт. Там където не можете да се справите ще оказваме съдействие.
Освен категория всеки продукт ще се асоциира с определена цел и марка (например: качване на мускулна маса, отслабване и пр...)

Проектът е за качване на около 300 продукта.
Време за изпълнение – 2 седмици

На избрания кандидат, ще проведем обучение, но все пак е нужно да имате добра компютърна грамотност и познание на работа с wordpress. Ако имате познания по PhotoShop или друга алтернативна програма с цел обработване на снимките от Ваша страна ще е плюс. За всеки продукт ще се генерира само по една снимка.
Моля предложенията да идват на лично съобщение или като отговори тук, но пишете задължително skype за контакт.
 
От: Качване на продукти в онлайн магазин

Здравейте,

От 2 години съм freelancer и имам опит в дизайна и HTML/CSS, работила съм по подобен проект - CMS платформата беше Drupal (onlinetrading.bg). Работата за мен е лесна (търсене на спецификации на продуктите, оформяне на снимки и въвеждане на съдържанието чрез wordpress). Мисля, че левче на продукт е ок (т.е. 100лв - за 100 продукта).
Предполагам, че става дума за work от вкъщи ?

Поздрави,
Елица

skype: split_mind
gtalk: semela.iris[@]gmail.com
 
От: Качване на продукти в онлайн магазин

Здравейте,

Имам опит с Wordpress и Photoshop, както и сравнително добри познания по английски (няма да ми е проблем да превеждам описания от английски сайтове). 100 продукта ще добавя за $50 (може и да се договорим допълнително за цената). Можете да ме намерите в Skype (burzum.1987) или да ми напишете имейл(nack486 [at] gmail.com).
 
От: Качване на продукти в онлайн магазин

Добър ден,
Имам опит в уеб програмирането, cms системите и също така имам познания по Photoshop
Предлагам Ви на продукт по 0.90лв, тоест 100 продукта - 90лв.
Данни за контакт :
Email :[email protected]
Skype : bobsona_hidden
Поздрави!
 
От: Качване на продукти в онлайн магазин

Моето предложение е 0.60 лв, тоест 100 продукта - 60 лева.
300 продукта- 160 лева.
 
Последно редактирано:
От: Качване на продукти в онлайн магазин

Здравейте!
Имам опит с електронни магазини, пущам новини в сайт базиран на wordpress.Работя с фотошоп.Владея английски.За цена можех да Ви пиша гледайки горните постове 49$ или 0.59лв., но считам че не е коректно , така че Вие преценете с кого искате да работите.Моята оферта включва отстъпка за брой продукти.Публикувайте информация ако сте направили избор.Skype:compcenths.Успех на всички.
 
От: Качване на продукти в онлайн магазин

Благодаря на всички кандидати. Избрахме и започнахме работа с потребител "Katsarov".

С най-добри чувства,
Иво
 

Горе