lastsentinel Active Member Рейтинг - 78.6% 10 3 1 22 Октомври 2010 #1 Търся човек да ми качи форум на хостинг и да добави няколко мода. Оферти на ЛС
fanco0 New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 23 Октомври 2010 #2 От: Качване на форум и няколко модула Зависи за какъв форум става на въпрос. Мога да ти помогна със IPB(няма значение от версията). Колко модула искаш и какъв хостинг ползваш? Ще ти дам примерна цена от 15лв максимум 20, но ако е PhpBB, по договаряне. Пиши ЛС
От: Качване на форум и няколко модула Зависи за какъв форум става на въпрос. Мога да ти помогна със IPB(няма значение от версията). Колко модула искаш и какъв хостинг ползваш? Ще ти дам примерна цена от 15лв максимум 20, но ако е PhpBB, по договаряне. Пиши ЛС
Amigo0o Well-Known Member Рейтинг - 100% 29 0 0 23 Октомври 2010 #3 От: Качване на форум и няколко модула И аз мога да ти свърша работата, само тряа ми кажеш каква е системата и модулите какви са на ЛС
От: Качване на форум и няколко модула И аз мога да ти свърша работата, само тряа ми кажеш каква е системата и модулите какви са на ЛС