Изключително съм доволен от услугата на Александър! Резултатът надмина очакванията ми! Получих линкове, коити надминават в пъти заплатената цена.
Препоръчвам услугата!
 
Много съм доволен от услугата на Александър! Резултатът надмина очакванията ми, особено за тази цена! Ползвал съм и други негови услуги на няколко пъти (постване на публикации в неговите сайтове), и всеки път всичко бе точно и коректно. Определено е човек, с когото можеш да правиш сериозен бизнес. Препоръчвам услугите му!
 
Ъп на темата.

Все още прес релийзите си остават най-ефективния начин да получиш много публикации в медиите (и не малко линкове) при много ниска цена. :)
 
Преди бяхме говорили по една тема, дали този път ще стане с моята тематична насоченост.. виждам че се публикуват такива линкове, може би са платени, но пък защо да не стане.. имам идея за няква новина коята може да привлече доста внимание.. може ли да видя някакъв примерен прес релийз..
 
Здравейте,
бихте ли ми изпратили малко повече информация на ЛС - примерна успешна статия и къде тя е публикувана независимо дали е с линк, може да е видео или вестник.
Поздрави
 
Услугата е повече от добра. Доволен съм от обърнатото внимание и качествения материал, който съдържаше прессъобщението и изготвения анализ "мониторинг". Препоръчвам колегата.
 
Гарантирам публикации в поне 15 сайта.

Доста хора вече се възползваха и са доволни. Кой ще е следващият? :)
 
Много съм доволен от колегата, качествено създаден прес релийз, дистрибутиран в срокове в някои хубави сайтове + репорт. Препоръчвам, няма да съжалявате.
 
Привет, още двама души се възползваха. Увеличил съм и мрежата си от сайтове, в които получавате гарантирани публикации. :)
 
Препоръчвала съм услугите на Александър на мои клиенти. Резултатите надминаваха не само техните очаквания, но и моите. Неотдавна се възползвах от прес релийз и за личен проект. Изпълнението е безупречно и прецизно. Силни връзки в качествени сайтове. Като основната ми цел беше задържане на позиция относно определена онлайн услуга (инструмент). Изключително съм доволна! Страницата с предлагания инструмент получи по-широка заинтересована общественост и съответно по-дълъг потребителски престой. За мен тази инвестиция е печеливша карта.
 
Ъп на темата. :)

Условията продължават да са много добри - за 300 лв. ще получите хубави публикации в медии, които понякога са на стойност на 1000 лв.
 

Горе