Качествен маркетинг на Вашият проект!

всъшност не му е лоша услугата като замисъл ако може да го направи качествено,

не всеки се справя да си намери сам най подходящите сайтове за реклама ръчно и този метод се пренебрегва като източник на директен трафик... както се казва слагаш банера на посещаван таргетиран сайт за 24-48 часа 58 клика и бам продажба ... може да се прави сео-френдли с линк или НЕ-сео френдли с тракинг... възможности много... според както и каквото се споразумеете със сътоветния собственик на сайт в който рекламираш

а devilx гугъл е най доброто място за реклама само ако няма много конкуренти на клона или ако може да се оптимизира така кампанията че въпреки многото конкуренти да получаваш защото стратегия с:
- да получа най много трафик може да излезе доста дебело
- да дам най евтино слагам на един цент всичките киурди и каквото стане (след 3 месеца още не си получил 50 клика вярно че е евтино ама 50 постетителя може да ги получиш и по евтино ако се сметне и за ден два ако се сметне един месец реклама във сайт)...


та такам пиша тук понеже идеята не е никак лоша... А ако не ви мързи може да си го направите сами... иначе услуга като тази се предлага от почти всяка сериозна сео фирма само че за повече от 10% ;) и при oggin от сеом я има и при сем консулт присъства в списъка :)
 
От: Качествен маркетинг на Вашият проект!

И аз мисля че не е лоша идеята, но по-лошо презентиране няма как да се измисли. Дори да си затворим очите за пълния член в заглавието на темата, когато се предлага маркетинг услуга е добре да се направи така, че да убедиш аудиторията в професионализма си. Тук винаги съм се възхищавал на хора като KALOS, Borisov, Synthetic ..., които знаят как да презентират услугите и продуктите си.
 

Горе