Ключови думи

match

New Member
Къде мога да намеря статистика какво е търсенето на думата счетоводство и фразите счетоводни услуги и счетоводно обслужване?
 
От: Ключови думи

Благодаря за линкът.А според вас при една евентуална оптимизация на кои думи да се наблегне:счетоводни услуги-търсене средно 3600 на месец или на вариант счетоводни услуги софия-при този вариант търсенето е далеч по-малко 46 или пък счетоводно обслужване-720.
Иска ми се сайта да излиза в първа страница по търсене на счетоводни услуги,но не знам дали със това търсене би било възможно.Да уточним,че говоря за сайт,който в началото ще се популяризира в България.
 
От: Ключови думи

Благодаря за мненията Ви.А според вас в страница със съдържание между 100 и 250 думи колко пъти да употребя ключовите думи счетоводни услуги и счетоводство?
 
От: Ключови думи

На мен ми изкарва, че са за година... сигурни ли сте, че са за месец?

Има една въпросителна и като я кликна:

Приблизителен среден обем на търсене
В тази графа е показан средният брой на заявките, съвпадащи с Вашите ключови думи, осъществени с Google и в мрежата за търсене през последните 12 месеца. Тази стойност е специфична за Вашите насочени държава и език, както и избора Ви в падащото меню Вид съвпадение.

Не е особено ясно, а друго не пише.
 

Горе