Книгата ми се появи в chitanka.info

rkamenska

Member
Здравейте,
Книгата ми се появи в chitanka.info
http://chitanka.info/text/17386
Тя е биографична, но не се стряскайте - написана е в разговорен стил. Разказвам за много неща - тъжни, весели, смешни, странни, къде открих смисъла на живота и т.н. Мисля, и това не е само мое мнение, че в България няма подобно четиво. Разбира се, това не значи, че ще ви хареса. Ще се радвам, ако някой хвърли един поглед, а ако я прочете докрай, си е направо герой. За мен с говорящата програма е проста работа да изслушам книга, която продължава около три часа, но съвсем не е същото да я прочетете на екрана. Благодаря на онези, които биха се заинтересували.
 
От: Книгата ми се появи в chitanka.info

Мерси, че сподели. Букмаркнах адреса, защото в момента нямам времевата възможност да я прочета, но определено ще го направя.
Прегледах съдържанието и ми се стори, че ще бъде интересна. Дано наистина е така :)
Поздравления!
 
От: Книгата ми се появи в chitanka.info

Извинявам се за офтопика,но колко приблизително струва да издадеш примерно 100 копия на дадена книга от примерно 200 страници
 
От: Книгата ми се появи в chitanka.info

Нямам представа, но дори и да си намеря спонсори, не знам какво да правя с книгите. Издателствата си имат опит и определена политика. Моето желание е да я прочетат повече хора, въпреки че и това е много под въпрос, като се има предвид, че както казва една моя роднина, сега четенето не е модерно.
 

Горе