Когато вляза в g+ се чувствам като идиот

Беджев Стил

Well-Known Member
Изобщо не мога да се ориентирам как работи това нещо. Как се публикува в страницата на локалния бизнес, как се споделя, даже какъв е адреса на страницата и много други неща, характерни за социална мрежа.
Преди що годе работеше, след като направиха ъпдейта се чувствам като ИДИОТ
Само аз ли съм така или......
 
Нормално да е така, това е социална мрежа за супер интелигентни хора :) Ние идиотите си цъкаме във фейсбук :)
 
Много интересно, цъкайки из Г+ си мислех същото преди няколко месеца. Истината е, че са взели някакви суперталантливи хора и са им казали "направете нещата удобни и ефективни". Трябват ти точно 2 дни, за да разбереш, че наистина е така. И знаете ли как осъзнах това? Наскоро андроида ми се счупи и трябваше да имам обикновен телефон с бутончета, оказа се, че нещата при тях са неподредени и трудни за достигане, ефективността на менютата на андроид, на пръв поглед объркващи, дават възможност да достигнеш до най-често използваните неща с 1-2 клика. И не говоря за приложения, помислете колко усилия ви изисква да си настроите аларма, да влезете в настройки или нещо подобно.
Same story with G+, изглежда объркващо отначало, но ефективността на целия дизайн е уникална.
 
Аз не мога да намеря от къде да създам страница. Преди имаше такава опция, а сега въобще не я намирам, има само създаване на бизнес. Не искам да добавям бизнес адрес, а просто да си направя страница към сайт.
 
Все още немога да разбера по какви критерии гугъл местен бизнес ще покаже обекта ти на картата при някакво локално търсене , примерно при 'къща за гости еди къде си' показва само един обект, а реално има регистрирани една дузина в това село. При други местни бизнеси се показват по 3,4 бизнеса на картата.
А от сайта как да споделя нещо на страницата на местния бизнес идея си нямам

Основната цел на g+ в момента е местния бизнес и са заебали всичко друго, предполагам,че ще почнат реклами и там
 
Ами аз още си цъкам със стария дизайн, за някои неща е по-удобен.
Не ви пречи да си върнете стария дизайн, ако ви обърква новия
 

Горе