Кой беше разочароващият момент, който ви накара да смените регистрите на домейни?

danzopa85

New Member
Използвам GoDaddy от известно време, но понякога може да стане наистина разочароващо, тъй като интерфейсът им понякога може да бъде труден за навигация, а персоналът им е много неясен, когато става въпрос за технически решения. Чудех се какъв е моментът на недоверие, който router login ви е накарал да кажете „Добре, това е прекалено, повече няма да използвам този регистър“. Защото почти се прехвърлих, защото персоналът продължаваше да дава копи-пейст отговори, а политиката за възстановяване на средства е много неразумна.

Последно редактирано:
Лош интерфейс, трудно управление и затрупване с оферти и излишни функции, от който не можеш да видиш основните настройки в панела.

Както и консолидиране на хостинг провайдър и домейн регистрар. В момента съм прехвърлил почти 30 домейна със сайтовете им към Hostinger, а при други регистрари и провайдъри имам още няколко, които също ще бъдат мигрирани към Hostinger.

Единствено домейни, които не се поддържат от Hostinger, остават при други регистрари. Например .bg, .page

Лош интерфейс, трудно управление и затрупване с оферти и излишни функции, от който не можеш да видиш основните настройки в панела.

Както и консолидиране на хостинг провайдър и домейн регистрар. В момента съм прехвърлил почти 30 домейна със сайтовете им към Hostinger, а при други регистрари и провайдъри имам още няколко, които също ще бъдат мигрирани към Hostinger.

Единствено домейни, които не се поддържат от Hostinger, остават при други регистрари. Например .bg, .page
всъщност мисля, че не си се усетил, че в момента отговаряш на БОТ...... но по темата... Хостингер имат високи цени. Най-добрия регистър е CloudFlare към настоящия момент. Имаш хиляди опции и услуги в админ панела като автоматично ти слагат и ДНС в защитена среда срещу ДДОС , а в платения план имаш пълна аналитикс информация за посещения в сайта, и още куп други услуги. Хостингер отдавна не са това което бяха. Освен това и цените на домейните в КлоудФреър са драстично по ниски като ти давам пример с .com 9$

Да, вярно, снощи изобщо не съм обърнал внимание, че е бот. Единствено се учудих кой използва Годеди. 😁

Hostinger напоследък също започнаха да бълват всевъзможен bloatware, но са ми удобни за момента, за да консолидирам нещата си. Преди това си беше досада с няколко хостинга и регистрара. Вярно, че и рискът е по-голям, когато почти всички яйца са в една кошница. Подновяването на домейни е по-скъпо (например .ком е $5 първоначално и $17 за подновяване), на да речем, че другите екстри компенсират.

Горе