Кой дава най-много пари за клик?

pop_domitq

New Member
Знаете ли кои са фирмите,които дават най-много пари за клик на тяхна реклама от адсенс?(Не вярвам да няма разлика т.е. ако кликнеш на реклама на Sony да ти дадат толкова,колкото ако кликнеш на рекламата на лютеницата с хорцето.)
 
От: Кой дава най-много пари за клик?

Задаваш отговори
 
От: Кой дава най-много пари за клик?

Top adsense keywords
forex adsense keywords

Замислял ли си се защо определени рекламодатели дават много пари за определени ключови думи? Отговорът е: защото се надяват да спечелят много от клиенти, които са имали интерес към рекламата им! Не може ли ние да прибираме комисионната от продажбата вместо някой друг да я прибира и да хвърля на нас малка част?
 
Последно редактирано:
От: Кой дава най-много пари за клик?

точно където са най скъпите думи е пълно с блек хет... така че ДГД а и ако ще правиш сайт за форекс и караш приятели да ти цъкат няма да взимаш толкова стотинки... защото завивси от къде са посетителите :)
 
От: Кой дава най-много пари за клик?

Лично мен ми се струва, че е изгодно човек да се насочи към средно скъпи думи. Иначе в най-скъпите думички си е сериозна инвестиция преди да започнеш да печелиш кунти. Както и колегите спомената там конкуренцията е нечовешка ;)
 
От: Кой дава най-много пари за клик?

Какво какво ? мислите да правите сайт по една тема само за да е адсенс оптимизиран ?
Момчета, адсенс се явява само като допълнителен доход към даден сайт. Не трябва той дае пътеводната ви звезда в никакъв случай.
 

Горе