Кой от какво печели и колко?

От: Кой от какво печели и колко?

Не знам защо някои хора си мислят че могат да изкарват кинти без да положат труд , не само в този форум ами и в други има потребители дето пишат абе аз изкарвам едвам 100$ от PPC програми ми добре де ама поне ги изкарваш нали ?
Тука нещата са малко на везна , кой колко труд полага и респективно какво му се плаща за въпросният положен труд , примерно аз предпочитам да имам един скромен , изчистен сайт с уникално съдържание , статии дето аз съм писал и съм отделил от иначе ценното ми време и понеже английският ми е скромен съм съгласен да дам някои друг лев за превод но да имам вътрешната увереност че ще спечеля нещо... Всичко е навързано , вероятно хората с опит тук се присмиват над коментарите ми и да , разбирам ги но според мен те изразяват реалността такава каквато искат да чуят всички начинаещи като мен в online печалбите.
 
От: Кой от какво печели и колко?

зашо да лъжат? какъв е смисъла да се лъже? мога да ти дам всички акаунти на саитовете с които работя и да се увериш че няма лъжа..но ще трябва да е през моето пс че иначе с друго Ip не е много добре:)
те ти го написаха...работи повечко.мисли повечко и ще има резултати.:)

аз няма да поствам повече скрееншоти щото от това явно има хора които завиждат и нещата "лекичко се оцапаха" но лекичко.

тази е от типа теми дето затвърждават мнението ми , че всички малко малко или много лъжат онлайн :)
 
От: Кой от какво печели и колко?

naskobg мерси за съветите , но нито завиждам , нито пък ми трябват скрееншоти като доказателство кой от какво и калко печели онлайн :)

иначе това което написах и предизвика реакцията ви имаше за цел не да обвинявам някого /въпреки че съм напълно сигурна че има хора които се изкушават да преувеличават действителността/ , а именно да накара начинаещите да се замислят и да не приемат всичко което виждат за чиста монета.
 
Последно редактирано:

Горе