Коледно промо: Абонаментен пакет от 10 статии в новинарски сайт

От: От: Коледно промо: Абонаментен пакет от 10 статии в новинарски сайт

...тъй като аз все пак щях да поръчам може би няколко статии, разбира се щях да се договарям за по-ниска цена и тя можеше да и не иска да работи с мен...

Направо оставам без думи от думите ти. Не знам дали авторката на темата съжалява, но аз определено никога не бих говорил с теб и не бих подбил цената. Май съм прав когато преди в други теми съм казвал, че тук никой не иска да плати реалната цена, всеки иска да мине метър, да вземе нещо без пари, пък ако може и безплатно, а най-добре автора да им плати за да вземат реклама в негов сайт.

Направо съм разочарован от това, няма разлика в темите на V. Andreev и тази... тарикати на дребно... . Това не било хубаво, онова не било хубаво, ама ако е безплатно е хубаво, нали?
 
От: От: От: Коледно промо: Абонаментен пакет от 10 статии в новинарски сайт

... с мен, но пък всеки има право да търси и предлага....
или греша?

Както и да е, няма какво повече да се коментира, видимо съм скептичен към услугата, въпреки твоето мнение и изключително добра аргументация и доводи по темата ;)
Ако се появят 1-2ма доволни от услугата, може да се замисля. За жалост за момента липсват такива.

Поднасям своите извинения на авторката за множеството офтопици по темата, но когато си купувам прасе, може да искам да знам какво е яло, къде е пасло и колко минути на ден е стояло на слънце, а не да ми се обяснява как нищо не разбирам от прасета. Аз или който и да е друг въпросиращ е клиента, а ти продавача. И когато клиента иска повече информация за услугата, обикновено я получава, още повече че отговора може да се даде с няколко думи.

Поздрави,
Мануел
 
От: Коледно промо: Абонаментен пакет от 10 статии в новинарски сайт

Tео - който е умен и знае какво да прави, може да спечели много от това, а който не знае какво да прави и разсъждава глупаво, ще си каже както теб: "Просто статия в сайт с ФБ трафик ".

Не случайно съм плащал за статии в същия този сайт (предполагам знаеш). И ефекта го знам предоволно. За това твърдя, че пресилваш силата на сайта и привлекателността на офертата.
 
От: От: Коледно промо: Абонаментен пакет от 10 статии в новинарски сайт

Не, не си
няма никакви съобщения от теб

Или не се отнася за мен...

Сега проверих, явно съобщението не беше заминало
 

Горе